Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jelentkezzen az aki jóllakik...

Jelentkezzen az aki jóllakik (mármint valóban jóllakik), és jobban él csak attól, hogy narancsban villogunk nem vörösben! Van ilyen?

Figyelt kérdés

Én tleg kezdem úgy érezni, hogy sok ember magasról tojuk arra, hogy lesz e pénze kajára vagy jobb helyzetbe kerül e, az egész szavazás meg kormányzás témát focimeccsnek tartják. Főleg fidesz és jobbik ELVAKULT szimpatizánsok. Persze a többi se kutya.

Vajon visszanyal e a fagyi amikor ezek az emberek éhen pusztulnak majd?

2010. dec. 1. 10:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Semmiben se változott az életem azóta se.
2010. dec. 1. 10:31
 2/17 anonim ***** válasza:

Nezd, aki eddig nem lakott jol, tehat a letminimum alatt tengodik (mert azert az elelem az alapveto szukseglet), az nem fog egyik pillanatrol a masikra ebbol kimaszni csak mert a voros narancsba fordult.

Az ilyesmihez ido kell es munka, nem igeret. De aki azt varja hogy majd a hatalom fogja ot etetni az lozungokon kivul se a vorostol se a narancstol nem fog tobbet kapni. Mas vezetes maximum atszabja a kereteket, mas lehetosegeket kinal, de azokkal az embereknek kell elni.

Igertek Kanaant mar sokszor sokfelekeppen. Anno kaptunk vissza teruleteket, orultunk is neki. Tobb lett ettol a kajank automatikusan? Nem. 45 utan meg 48 utan igertek a dolgozo nep felemeleset stb. Tobb lett ettol a kaja? Automatice nem. Ugyanez lett volna ha 56 sikerul, akkor se javult volna meg csak ugy MAGATOL az elet. 68ban az uj gazdasagi mechanizmus. 89ben a rendszervaltas. Tobb lett? Jobb lett? Francokat.

Azoknak akik fentrol vartak es fentrol varjak a mai napig a sultgalambot folyamatosan es biztosan egyre csak rosszabb lett es ez igy is marad.

2010. dec. 1. 10:39
 3/17 anonim ***** válasza:

Nem változott semmi. Munkalehetőség továbbra is 0 közeli, ha van munka, akkor egyszerűen kiszipolyozzák az embert, mivel 80-100 kilométert kell utaznia érte naponta, amit ráadásul alig fizetnek meg.

Sőt mi több, a magyar emberek sem lettek szívélyesebbek egymással, amióta Fidesz van. És több gyermek sem születik, az egészségügy és az oktatás ugyanúgy pénzközpontú és szervezetlen.

Szóval továbbra is szét van rohadva minden.

2010. dec. 1. 10:43
 4/17 anonim ***** válasza:
45%

Munkalehetőség továbbra is 0 közeli

Majd te adsz nekik munkát, igaz? Vagy többet adózhatnánk, hogy tudjon az állam teremteni kb. 800e munkahelyet. Olyan jó lenne.

a magyar emberek sem lettek szívélyesebbek

Írjuk bele a btk-ba, hogy ha nem vagy kedves, akkor életfogytiglani börtön fellebbezés nélkül.

És több gyermek sem születik

Minden gumit ezentúl át kell a boltokban előre szúrni gombostűvel.

az egészségügy és az oktatás ugyanúgy pénzközpontú és szervezetlen.

Van, ahol még államilag finanszírozott félév sincs. Az egészségügy meg... Sok kórház így is csődben van, de te elvárod, hogy ingyenes legyen minden.

A szervezetlenség viszont igaz hm.

Nem állok semelyik párt pártján se, de ez a válasz teljesen logikátlan volt.

2010. dec. 1. 10:52
 5/17 anonim ***** válasza:
Nálam semmi változás nincs, de hozzátenném, hogy az elmúlt 8-9 évben sem volt semmi problémám. Van munka is, pénz is. Bár jövőre több pénzem lesz.
2010. dec. 1. 10:58
 6/17 anonim ***** válasza:
13%

Nem is értem, hogy bírtátok idáig, miért nem 5 perccel a választások után kérdeztétek meg?

Nem fél év alatt jutott az ország ilyen helyzetbe, hanem évek alatt, miért várjátok, hogy fél év alatt jobb legyen?

Az előző fidesz kormány alatt és fent tudtam tartani a lakásomat egyedül, átlagfizetésből, volt pénzem tanulni és bőven jutott kajára is. 8 év alatt állásváltással és jobb fizetéssel, ugyanazzal a lakással eljutottam odáig, hogy ha időközben nem költözött volna hozzám a párom, nem tudtam volna hasonló szinvonalon élni, kinyögtem volna a rezsit, de kajából csak rosszabb minőségűt tudtam volna venni (és nem kaviáron élek, elhiheted!), a tanulást meg abba kellett volna hagynom.

Május óta sem lett kevesebb a rezsi, nem lett több a fizetésem, és nem lett olcsóbb a kaja, de legalább nem romlott a helyzetünk, és ez már nagy eredmény.

2010. dec. 1. 11:02
 7/17 anonim ***** válasza:

Én biztos nem, mindenhonnan azt kapom, hogy létszámkorlát miatt januárig nem bővíthetnek, én meg addig lógok a levegőben minimum 3 hétig, mert közben lejár a munkanélkülim (augusztus óta), közben lediplomáztam, de még így is várnom kell, ezzel így nem nagyon vagyok kisegítve.

Bizonyos munkákra testi adottságaim miatt nem felelek meg (csak egy példa: tegnap néztünk anyukámmal egy hirdetést, légiutas-kísérő, 158cm minimum testmagasság, én csak 151cm magas vagyok).

Közben még a magánnyugdíjpénztáras pénzemet is meg kell védenem...

2010. dec. 1. 11:22
 8/17 anonim ***** válasza:

ma 10:52

Tudod, nálunk az a szabály, hogy 4 évente lecserélik a vezetőséget. Ha fél év alatt azt sem voltak képesek felmutatni, hogy szemernyit javítani tudtak volna a dolgokon, akkor hogy vársz tőlük 4 év alatt drasztikus változásokat?

2010. dec. 1. 12:02
 9/17 anonim ***** válasza:

Kamumail, te nem Jobbikos vagy? akkor ez most mi? :D

Ja és hogy válaszoljak is: az étvágyamat nem befolyásolja egyik kormány sem, hál'istennek, de néha visszakívánkozik a kaja :D

2010. dec. 1. 12:13
 10/17 anonim ***** válasza:
Nem létezik ilyen ember. Az emberek többségének rosszabb lett, akinek jobb az meg nem ezen múlott.
2010. dec. 1. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!