Miért nem látok cigányt dolgozni?
Az ország 10 millió fős lakosságból 400-700 ezer cigány.
Mégsem látok cigány eladót, nem látok cigány benzinkutast, nem látok cigány borászt, nem látok cigány tanárt, és még lehetne sorolni.
Még ha annyira rossz a szemem, akkor is látnom kéne cigányt valamilyen munkahelyen.
Csak nem azért van ez így, mert a cigányok (igen, a fent leírtak miatt általánosítok) nem akarnak dolgozni?
Damon Hill ha igy lenézed a kis "jobbikosokat"
akkor megosztanád velen h te meik párthoz álsz legközelebb?
Nem kell ahhoz jobbikosnak lenni, hogy ne lássunk cigányt dolgozni.
Én sem sokat látok. Max utcaseprőket.
Elvétve előfordulnak rendes cigányok még a felsőoktatásban is.
Megértem hogy általánosítasz. Hiszen a rendes, dolgozó cigányokat még a deviánsok is kiközösítik. Ez aztán a nép, mondhatom.
Lehet nem nyitod ki a szemed, én látok cigány kukásokat utcaseprőket árokásókat.
Boltokba sztem azért nem veszik fel őket mert cigányok, amiről kicsit ők is tehetnek, meg kicsit túlzott előítélet is van. Bár ha én üzletvezető lennék lehet én se kockáztatnék, és az előítéleteim szerint venném fel az új alkalmazottat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!