Hogyan oldaná meg a cigánykérdést?
Azzal a tervvel kéne integrálni őket a társadalomba és felhúzni a mi szintünkre, ahogy a feketékkel tették az USÁ-ban 1930-tól napjainkig.
A megélhetési bűnöző cigányokat olyan intézetbe kéne zárni, ahol oktatnák őket a becsületes életről, meg kapna valamennyi pénzsegélyt, és a következő bűnözéséért már keményebb bűntetést kapna.
A cigányokat támadó rasszista fehérek pedig rendes börtönbe mennének, és azt kell mondani nekik, hogy civilizált fehér ember létükre csak tudnak jobb megoldást az alantas erőszaknál és rasszizmusnál.
00.15
1 embert se lehet rákényszeríteni semmire. ha nem akarnak megváltozni soha nem is fognak fegyelmezett körülmények közt se.
Jogunk van utálni a másikat. és ez nem érdemel börtönt.
Szted ki zárkóztatná fel ezeket? még több pénz elmenne rájuk mint az államháztartásra. De látom te nagyon szereted a cigányt.. A magadfajtákat is összekéne csukni velük.
Én deportáltatnám mindet. utána elhitetném velük h olyan helyre kerülnek ahol nem okoznak gondot persze a halálba mennének. csak h előtte legyen min örülniük.
Kisebb bűnökért (bolti lopás, garázdaság, verekedés, stb) visszahoznám a botütést. Méghozzá nyilvánosan volnának a verések, hogy bárki megcsodálhassa az elkövetőket. Ez egyrészt szórakozás a népnek, másrészt nagy megszégyenülés az elkövetőnek és nem utolsó sorban fáj mint a fene. Sokkal nagyobb visszatartó ereje volna, mint a pénzbírságnak.
Börtönök helyett meg munkatáborokat hoznák létre, ahol a rabok (normális körülmények között) dolgoznának. Ezáltal nem csak a saját ellátásuk költségeit termelnék vissza, hanem profitot is termelnének. Ezáltal a börtön egy, az államnak jövedelmező intézmény lenne. Nem mellesleg a cigány rabok megismernék a munka világát, és talán kint is inkább ezt választanák. Ha meg nem, akkor majd dolgoznak a börtönben.
Ezen felül bevezetnék egy olyan törvényt, hogy ha valaki ellopott vagy sikkasztott valamit, akkor addig nem szabadul a börtönből, amíg azt az értéket meg nem termelte. Ha 100 milliót sikkasztó politikus volt, akkor élete végéig ott rohad.
Mindemellé bevezetnék egy amerikaihoz hasonló fegyvertörvényt. Ha valaki illetéktelenül behatol a birtokodra, azt szó nélkül lelőhetnéd. De a rendőr is simán lelőhetné azt, aki fegyvert ránt.
Így a cigányok kétszer meggondolnák az uborka lopást, ha Béla bácsi MG42-essel lesi őket az ablakból. :D
Természetesen ezek nem csak a cigányokra vonatkoznának, hanem mindenkire. Lényegtelen az egyén származása, a bűnözést kell visszaszorítani.
jobbiknak van most egy nagyon jó programja...
ajánlom mindenkinek a figyelmébe
Én már megoldottam nálunk.
Az összes cigánnyal összehaverkodtam, ezért ha én találkozom velük, akkor mindig meghívnak egy sörre, nem pedig kirabolnak.
Ti meg rettegjetek tovább magatokban, ne aggódjatok a szent Jobbik és a vezéretek majd megvéd.
Az a baj, hogy az ellen a sötétség ellen ő sem tud semmit tenni, ami a fejetekben van
Nyugi, megvan
De ha esetleg nem volna meg, bármikor nekem adnák az övéket is. Mivel ez már 50 éve így van, már nem is fog megváltozni.
"Már bocs, de kétlem hogy államok harcászati fegyvereket engedélyez ön vagy birtokvédelmi célra.."
Enyhe túlzás volt. De marok lőfegyvereket, puskákat, gépkarabélyokat igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!