Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit fog csinálni a nyakas...

Mit fog csinálni a nyakas kommunista?

Figyelt kérdés
Most hallottam, hogy elkezdett vizsgálódni a rendőrség Biszku Béla. A kommunizmus bűneit tagadó nyilatkozatával kapcsolatba. Kíváncsi leszek, hogy a végére megtörik e vagy, ugyanúgy büszkén állítja, hogy jogosan csinálták. Lesz-e vádemelés?
2010. aug. 12. 11:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
54%

Ez az egész vádemelés nevetséges! Éppúgy,ahogy nevetséges volt az Ausztráliában élő,zsidót lövő elleni vádemelés is.

Nem egy sírszélén álló öreggel kellene foglalkozni. Biszku Bélát a rendszerváltáskor kellett volna felelősségre vonni,nem 20 évvel később!

De ha őt felelősségre vonják akkor, felelősségre kellett volna vonni Pozsgait is. Aki szépen köpönyeget forgatott és ma OV tanácsadója! Biszku legalább megmaradt az elvei mellett! Az más kérdés,hogy bűnös volt,de ezt ne csak most kérjük rajta számon!

2010. aug. 12. 11:59
 2/17 anonim ***** válasza:
35%
Legalább azt állítja amit eddig is állított.
2010. aug. 12. 12:01
 3/17 bumbi02 ***** válasza:
4%

most hivjatok magyargyülölönek, vagy kommunistának aminek akartok...

de..

1848-49 na az forradalom és szabadságharc volt, 56 nem igazán... hogyha ma egy tüntető tömeg rendszerváltást akarna szerintetek mi lenne? megfékezné a rendőrség ne adj isten katonaságot is be kéne vonni rendfenntartásba, elindulnának perek, sokakat elitélnének, felfüggesztettek száza stb stb.. annyi hogy akkoriban komolyabb megtorlások jártak az ilyenért...

2010. aug. 12. 12:07
 4/17 anonim ***** válasza:
91%

"Biszku Bélát a rendszerváltáskor kellett volna felelősségre vonni,nem 20 évvel később!"

Ez nem felelősségre vonás, csak az egyik műsorban tagadta a kommunizmus bűneit, ellenforradalomnak mondta 56-ot, ezért perelték be.

2010. aug. 12. 12:21
 5/17 A kérdező kommentje:

"most hivjatok magyargyülölönek, vagy kommunistának aminek akartok...

de.. "

Magyarul fingod sincs, hogy mi történt akkor. Egyszerűen ostobának hívlak.

A kérdés arra irányult igazából, hogy sikerül egy ilyen embert "megváltoztatni". A kérdés másik része, hogy lesz e annyi töke az ügyészségnek, hogy valamit lép. A vád ugyanis a kommunizmus bűneinek tagadása, vagy kisebb színben feltüntetése. (valami ilyesmit csináltál te is a kommentedben). Tehát ergyenlőre nem is a tettei miatt vonják felelősségre.

2010. aug. 12. 12:22
 6/17 anonim ***** válasza:
92%
Bumbi! Tehát szerinted amikor az ávh a tömegbe lőtt, akkor a rendet védte? Amikor a forradalomban részvevőket kínozták, akkor szerinted helyesen jártak el?
2010. aug. 12. 12:25
 7/17 anonim ***** válasza:
72%
De hogy a kérdésre is válaszoljak, szerintem kap valami pár tízezres büntetést, amit a nyugdíjábol röhögve kifizet ez a féreg.
2010. aug. 12. 12:26
 8/17 bumbi02 ***** válasza:
8%

tegye fel a kezét aki ott volt! na nem sokan jelentkeznek az itt lévők közül szerintem...

imádom hogy mindenki beszél h a baloldali propaganda beetet stb .. de gondolkozzunk már egy kicsit.. azóta történt egy rendszerváltás, persze hogy most jó szinbe kell látni 56ot, akkoriba meg rossz szinbe... az akkori rendszerben rendszerelleni forradalom volt, egyértelmüen valahogy meg kellett fékezni (nem, nem értek egyet a tömegbelövéssel, de sztem az a tömeg se votl igazán békés) a mostani rendszerben egy jótékony forradalomnak hősi cselekedetnek állitják be.. épp ezért nem lehet megmondani hogy melyik volt..majd olyan 50-100 év mulva amikor márnem lesznek érdekkörök amik vminek akarják mutatni...akkor és ott a rendszernek kellett vmit tennie... ugyanugy mint 1848-49ben, nem ülhettek és nem szolithatták fel békésen magyarországot h ha a szép szó nem használt.. és nekem ez csak egy érzésem (nem voltam ott nem tudhatom) hogy 56 kb olyan szintü lehetett mint ami 2006ba volt az utcákon..

2010. aug. 12. 12:32
 9/17 anonim ***** válasza:

Függetlenül attól, hogy mi a véleményem az illetőről, kellene valami konkrét szöveg, hogy pontosan mit mondott, mert az alapján, mi alapján a népek itt (is) hőbörögnek, szerintem nem sértette meg a törvényt.

úgyhogy ha van valakinek mondjuk egy videója a dologról, akkor annak nagyon örülnék.

2010. aug. 12. 12:33
 10/17 Harrr ***** válasza:
91%

"és nekem ez csak egy érzésem (nem voltam ott nem tudhatom) hogy 56 kb olyan szintü lehetett mint ami 2006ba volt az utcákon.."

Helyetted is szégyellem magam.

"tegye fel a kezét aki ott volt!"

Ismertem olyat aki ott volt, és bizony ha most élne és ezt a szemébe mondtad volna amit itt leírtál, 85év ide vagy oda, megcipőzne. :D

2010. aug. 12. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!