Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A "nagy magyar" emberek,...

A "nagy magyar" emberek, mitől lennének jobban magyarok, mint én?

Figyelt kérdés

Azokra gondolok, akik nagyon írdetik, oy ők igenis magyarok. Elmennek klföldre, nagy magyaországos polóban. És nagyon bszkéks erre a dologra, a régi történelemre, íjászat, lovaglás, turul madár...stb. És sokszor meszólnak, mert igenis énis bszke vagyok arra, hogy mayar vagyok, de nem viselek "magyaros" polót, és nem mondogatom folyton, hogy Mo- így-úgy. Sokan tudják rólam, hogy szeretek egy országot(lényegtelen melyiket) mert tetszik a kultúrája, történelme... maga az ország. És már volt ilyen ismerőseimmel vitám, mert megszóltak, hogy, a ennyire szeretem azt a helyet "magyar létemre" akkor költözzek oda, minek lakok itt, mikor nem vagyok a "magyarságra" méltó...stb.

És ezt nem értem, az ilyen emberek, akik nagyon mondogatják, hogy Ők az igazi magyar emberek, mitől lennének jobban magyarok, mint Én, aki úgyan-úgy szeretem az országom, csak nem mutatom ki ennyire?

2010. aug. 8. 17:44
1 2 3 4 5 6 7
 1/63 A kérdező kommentje:
Elnézést a sok betu kimaradásra, csak rossz a billentyu.
2010. aug. 8. 17:45
 2/63 anonim ***** válasza:
40%

Igaza van a barátodnak!Szégyen!Mégis mit vársz???????Ez fordítva nem történhetne meg mert külföldön már a gyerekek fejében nevelik a nacionalizmust.Itt meg amióta zsidó-kommunista befolyás alatt vagyunk folyik az agymosás.

Őseid nem ezért küzdöttek hogy egyik leszármazottjuk áruló legyen!

2010. aug. 8. 17:50
 3/63 anonim ***** válasza:
42%

mostanában az a nemzeti érzelmű aki nagytőke, eu ellenes és nem az aki szereti a hazáját.

persze ezek a nagymagyarok írni meg nem tudnak...

2010. aug. 8. 17:52
 4/63 anonim ***** válasza:
48%
Semmitől! az ő állampolgárságuk sem ér többet, mint a tied vagy bárkié!
2010. aug. 8. 17:56
 5/63 anonim ***** válasza:
63%

mostanában az a nemzeti érzelmű aki nagytőke, eu ellenes és nem az aki szereti a hazáját.

persze ezek a nagymagyarok írni meg nem tudnak...

Mégis mit adott az Eu az átlag magyarnak, és mit adott a nagy tőke?

Sokkal több kárt csinált mint hasznot.

Egy kirakat ország lettünk, ahol mindent megnézhetsz, de semit nem fogsz elérni """ mert a rabszolgáknak nem jár"""

Mitől magyarabb aki ezt büszkén válalja?

Attól hogy büszkén. Hogy felemelve a fejét azt meri mondani hogy " te Eu! Te már annyiszor megszí,attál, kezdve Trianon, hogy én mint magyar már nem hiszek neked.

Nem bujkálos angolzászlós pólóba, csak nem dőlők be neked.

Na ezeket az embereket nem szereti a nagy liberális nyugat, mert van nemzet tudatuk, és érzik a gyökerüket, amit meg is mernek mutatni. És kimerik mondani, hogy egy üveg golyóval nem képréztathatsz el!

2010. aug. 8. 17:59
 6/63 anonim ***** válasza:
46%
65-ös! a ti köreitekben honnan szereztek ilyen k*rvajó anyagot? :D
2010. aug. 8. 18:04
 7/63 anonim ***** válasza:
38%
Egyszerűbb hőzöngeni,mint tenni valamit! A nemzeti öntudatot pedig sehol nem nevelik bele a gyerekekbe! Hilert pedig nem kellen utánozni!
2010. aug. 8. 18:07
 8/63 anonim ***** válasza:
50%

"""65-ös! a ti köreitekben honnan szereztek ilyen k*rvajó anyagot? :D

Az Eu ból!

2010. aug. 8. 18:07
 9/63 anonim ***** válasza:
56%

Egyszerűbb hőzöngeni,mint tenni valamit! A nemzeti öntudatot pedig sehol nem nevelik bele a gyerekekbe! Hilert pedig nem kellen utánozni!

Te félrebeszélsz!

Hőzöngeni? Mivel? Hogy magyar vagy és vállalod a színbolumokat? Vagy mire célzol?

Te nem jártál még pld Franciaországba!

Ember, ott még a kokast sem lehet levágni!

" ami persze nem igaz"

De 10× nacionalistábban mint mi, és egy 10éves gyereknek nagyobb a nemzet tudata mint is az átlagos felnőtteknek!

2010. aug. 8. 18:10
 10/63 anonim ***** válasza:
58%
Csak megjegyezném, hogy az általatok annyira istenített nacionalizmussal szerintetek jobban felvértezett nyugati országokat (Franciaország, Németország stb.) Ugyanaz a nagytőke és EU "irányítja", mint kishazánkat.
2010. aug. 8. 18:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!