A "nagy magyar" emberek, mitől lennének jobban magyarok, mint én?
Azokra gondolok, akik nagyon írdetik, oy ők igenis magyarok. Elmennek klföldre, nagy magyaországos polóban. És nagyon bszkéks erre a dologra, a régi történelemre, íjászat, lovaglás, turul madár...stb. És sokszor meszólnak, mert igenis énis bszke vagyok arra, hogy mayar vagyok, de nem viselek "magyaros" polót, és nem mondogatom folyton, hogy Mo- így-úgy. Sokan tudják rólam, hogy szeretek egy országot(lényegtelen melyiket) mert tetszik a kultúrája, történelme... maga az ország. És már volt ilyen ismerőseimmel vitám, mert megszóltak, hogy, a ennyire szeretem azt a helyet "magyar létemre" akkor költözzek oda, minek lakok itt, mikor nem vagyok a "magyarságra" méltó...stb.
És ezt nem értem, az ilyen emberek, akik nagyon mondogatják, hogy Ők az igazi magyar emberek, mitől lennének jobban magyarok, mint Én, aki úgyan-úgy szeretem az országom, csak nem mutatom ki ennyire?
Igaza van a barátodnak!Szégyen!Mégis mit vársz???????Ez fordítva nem történhetne meg mert külföldön már a gyerekek fejében nevelik a nacionalizmust.Itt meg amióta zsidó-kommunista befolyás alatt vagyunk folyik az agymosás.
Őseid nem ezért küzdöttek hogy egyik leszármazottjuk áruló legyen!
mostanában az a nemzeti érzelmű aki nagytőke, eu ellenes és nem az aki szereti a hazáját.
persze ezek a nagymagyarok írni meg nem tudnak...
mostanában az a nemzeti érzelmű aki nagytőke, eu ellenes és nem az aki szereti a hazáját.
persze ezek a nagymagyarok írni meg nem tudnak...
Mégis mit adott az Eu az átlag magyarnak, és mit adott a nagy tőke?
Sokkal több kárt csinált mint hasznot.
Egy kirakat ország lettünk, ahol mindent megnézhetsz, de semit nem fogsz elérni """ mert a rabszolgáknak nem jár"""
Mitől magyarabb aki ezt büszkén válalja?
Attól hogy büszkén. Hogy felemelve a fejét azt meri mondani hogy " te Eu! Te már annyiszor megszí,attál, kezdve Trianon, hogy én mint magyar már nem hiszek neked.
Nem bujkálos angolzászlós pólóba, csak nem dőlők be neked.
Na ezeket az embereket nem szereti a nagy liberális nyugat, mert van nemzet tudatuk, és érzik a gyökerüket, amit meg is mernek mutatni. És kimerik mondani, hogy egy üveg golyóval nem képréztathatsz el!
"""65-ös! a ti köreitekben honnan szereztek ilyen k*rvajó anyagot? :D
Az Eu ból!
Egyszerűbb hőzöngeni,mint tenni valamit! A nemzeti öntudatot pedig sehol nem nevelik bele a gyerekekbe! Hilert pedig nem kellen utánozni!
Te félrebeszélsz!
Hőzöngeni? Mivel? Hogy magyar vagy és vállalod a színbolumokat? Vagy mire célzol?
Te nem jártál még pld Franciaországba!
Ember, ott még a kokast sem lehet levágni!
" ami persze nem igaz"
De 10× nacionalistábban mint mi, és egy 10éves gyereknek nagyobb a nemzet tudata mint is az átlagos felnőtteknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!