Baj a tökéletes fásultság?
Minek örülsz?
Miből telik autóra, benzinre, kirándulásra, borra stb?
Ha ennyire könnyű az életed, akkor nem is csodálkozom hogy nem izgatod fel magad.
Hogy minek örülök? Annak, hogy nem vagyok egy becsökött zsörtölődő manusz, hanem még a nehezebb időszakban is megpróbálok a szépre és a jóra koncentrálni. Ennek örülök.
És szándékosan írtam triviális dolgokat, mert ma azért majd'd mindenki kocsival jár, egy üveg bor (ha már szószerint kell érteni) senkit nem vág földhöz. Egy séta egy közeli szép tájba pedig ingyen van.
Megérteném az irigy frusztrált kirohanásodat, hogyha a fentiekben a yachtomon töltött órákat dícsérném, vagy a magánhelikopteremmel vagiznék, netán az előző kastélypartimra hivatkoznék... (Ezekből egyik sincs)
Ezt a cikket azért ajánlanám elolvasni: [link]
Nem teljesen idevágó, de értelmes ember leszűri, hogy ide miért linkeltem be...
"Sok év után mára eljutottam oda, hogy az az irány kezd nálam teret hódítani, miszerint ne idegesítsük magunkat olyan dolgokon, ami felett nem rendelkezünk kontrollal."
Egyetértek, hat éves kor fölött ez alap lenne :))))
"Sokkal jobban szeretek örülni, nevetni, megcsodálni egy szép tájat, élvezni egy finom bort, életigenlő módon kiélvezni az autóvezetést, a zenét, a művészeteket stb stb."
Ezt nem fásultságnak, hanem egészségnek vagy normalitásnak nevezik. Itt persze furcsán hat, mert a gyk, ha megfigyeled, a sérült és betegesen gondolkodó (paranoid, gyűlölködő, izgága, hisztérikus stb.) emberkék gyűyűjtőhelye.
-.- pffff....
Ki mondta hogy rólam van szó? Ha rólam lenne, ki mondta, hogy otthonról internezetek? Egyébként te támogatod a szegényebbeket, akinek nem jut semmire, vagy elvesztették mindenüket? Engem amúgy nem csak az én "szép életem" érdekel, hanem törődök másokkal is...
Én is törődöm az emberekkel és mindenkinek segítek a tőlem telhető módon. Az egész kérdésfeltevés pusztán arra irányult és továbbiakban is az a véleményem, hogy semennyire nem visz előre az, ha az emberek állandóan rossz hírekkel bombázzák egymást. Olyanokkal, amikre nincs ráhatásunk. Persze ha valaki mazochista és még ragaszkodik is hozzá, akkor nem akarom elvenni tőle élvezkedésének tárgyát.
Mint a viccben:
Pesszimista: -Ennél rosszabb már nem is lehet...
Mire az optimista: -De igen, lehet...
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!