Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Merre járnak ilyenkor a...

Bumbi02 kérdése:

Merre járnak ilyenkor a Fideszesek?

Figyelt kérdés
Most hol van az a sok fideszes akik ezt a forradalmat véghez vitték, most amikor az IMF és az EU felállt a tárgyalóasztaltól ezzel nehéz napokat okozva a devizahiteleseknek, vagy hol voltak akkor mikor Kósának köszönhetöen rohamosan romlott a forint?.. ilyenkor hol vannak a fideszesek mikor Orbán király azon kivül hogy a saját embereit elhelyezte mindenhova, csinált egy ünnepnapot, meg egy wc papirnak használható nyilatkozatot , semmit se csinált még? én azt értem hogy idő kell a jó munkához.. de mikor akarja elkezdeni? mer eddig egyik cselekedetébe se tudom bele látni hogy hosszu távon jót fog tenni az országnak...
2010. júl. 19. 12:06
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem dolgoznak. Nem kis erőfeszítésbe kerül egy ilyet véghezvinni. Bár én nem vagyok fideszes, sőt nem is zseretem őket, de most kivételesen kalapot emelek előttük.
2010. júl. 19. 12:14
 2/17 anonim ***** válasza:
30%
Igen, valóban jobb lett volna a maradék országot is eladni, hogy a devizahitelesek (akik mellesleg még mindig jobb helyzetben vannak, mint a forinthitelesek) jól aludjanak. Megjegyzem, hitelt se lenne muszáj felvenni (egyáltalán), akkor nincs kockázat meg törlesztőrészlet. Jaaa, hogy muszáj, mert nem lehet megélni a bérekből. És erről ki tehet? Orbán Viktor?
2010. júl. 19. 13:07
 3/17 anonim ***** válasza:
31%

Szerintem adjuk el a 9 millió nem devizahitelest rabszolgának, és az így szerzett beszédből támogassuk a devizahiteleseket.

Végülis csak a devizahiteles az ember, a többi nem számít. Igazad van, kérdező.

2010. júl. 19. 14:08
 4/17 anonim válasza:
ők bizony iylenkor shortolnak, vagy éppen longolnak! Nem hülyék ők sem!
2010. júl. 19. 14:45
 5/17 anonim ***** válasza:
21%
Rohantak volna utánuk segget nyalni mint az elvtársak tennék?
2010. júl. 19. 15:07
 6/17 A kérdező kommentje:
hm.. vicces hogy senki se tudott választ adni:)) más kérdéseimre átlag 10-20 válasz jön, ide meg nehéz lett volna akármit is irni:)))
2010. júl. 26. 21:53
 7/17 anonim ***** válasza:
én nem tudom merre járnak mert én nem vok fideszes de sztem adjunk nekik még időt. az meg hogy nem nyalt be 1 az 1ben az imf nek inkább előrelépés a szocikhoz képest. a magyar kormány magyarország érdekeit képviselje ne az imf ét vagy az eu ét.
2010. júl. 26. 22:55
 8/17 anonim ***** válasza:
Jó hogy nem tudnak válaszolni a Fideszesek és normális magyarázatot adni, mert "Orbán király" csak ontja a gondokat, ezt ők is látják, de nem fogják elismerni, az ő szemükben Orbán a minden és úgy minden jó ahogy ő csinálja. :S Közben az Országot meg szép lassan tönkreteszi, nem hogy előre vinné, nem lesz abból semmi sem...
2010. júl. 27. 12:49
 9/17 anonim ***** válasza:
"mer eddig egyik cselekedetébe se tudom bele látni hogy hosszu távon jót fog tenni az országnak..." az a te dolgod
2010. júl. 27. 15:28
 10/17 anonim ***** válasza:

"hm.. vicces hogy senki se tudott választ adni:)) más kérdéseimre átlag 10-20 válasz jön, ide meg nehéz lett volna akármit is irni:)))"

Akkor rossz kérdést írtál ki! És különben is terhes vagy

2010. júl. 27. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!