Migránspártiak! Mit szóltok ahhoz, hogy az a migráns akivel Merkel nem rég szelfizett, volt az egyik kitervelője a Brüsszeli merényletnek?
A merénylők társa, Najim Laachraoui, az egyik repülőtéri robbantó ujjlenyomatát is megtalálták a párizsi bombákon. Rá még csak azt sem lehet mondani, hogy hirtelen radikalizálódott: a nyomozók szerint köze volt egy 2009-es kairói merénylethez, amelyben egy osztálykiránduláson lévő francia gimnazista lányt ölt meg egy pokolgép. 2013-ban járt Szíriában is, de persze simán visszatérhetett Belgiumba. Azt gondolnánk, hogy egy belga juhásznak is eszébe jutna egy ilyen embert szemmel tartani, de nem.
Ő szelfizett pár hónapja Angela Merkellel.
(iszlámellenességbe kérlek ne kezdjetek, mert én is muszlimán vagyok. Ez a migránsválság már régen nem az iszlámról szól, hanem a józan észről)
Hadd próbáljam követni a logikádat:
A) Merkel közös képen szerepel egy terroristával.
B) Ez a terrorista elkövetett egy merényletet.
Tehát világosan következik ebből, hogy a migráció rossz?
Isten hozott " Sakkozo "
Mar hianyzott a stilusod
# 2
Azt hittem, hogy ez eddig is nyilvánvaló volt.
# 3
Kösz!
Kiskoromban az apám megtanított sakkozni, ha erre gondolsz. Csatlakoztam is egy jó kis sakkcsoporthoz Ćiro bácsihoz kiskoromban. De azóta elhanyagoltam a sakkozást, ha erre gondoltál.
# 8
Mire?
A sakkozó alatt sakkozót értettél, nem?
Én is sakkoztam régen, játszottam a "Balkan chess"-ben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!