Elképzelhető, hogy a Korán ezen szakaszai a mai Oroszországra és Putyinra is vonatkozik?
A Bizánciak (vagy más néven: A Keletrómaiak) című szúra (30):
„Elvesztek a rómaiak (Bizánc) a közeli földön, de vereségük után győzedelmeskedni fognak egy pár év múlva.
A dolgok mind előtte, mind utána Allahhoz tartoznak. És ezen a napon örvendezhetnek azok, kik hisznek.” (2-4)
Imran N. Husszein seik beszéde az ukrán helyzetről. Szerintem igaza van. Megéri megnézni:
https://www.youtube.com/watch?v=oHpRUE7hGoU
Ebből a szövegrészletből akár a mai helyzetet is kiolvashatjuk.
A szúra a bizánciak veszteségeiről számol be a perzsák ellen. Ám az itt levő jövendölés szerint Bizánc visszavág és győzni fog. Be is következett.
Bizánc pedig a keresztény keleti egyházat képviselte.
Ma Oroszország képviseli a keresztény keleti egyházat. Csak a perzsák helyett őket a cionista bolsevikok nyomták el. Az ortodox egyház papjait és hívőit kínozták, kivégezték, meghurcolták és lerombolták templomaikat. De a mostani Oroszország visszavág és másik rendszert teremt.
Ekkor minden hívő örvendezhet!
Te vagy eltévedve.
A Szovjetunió sosem volt anticionista (az más kérdés, hogy papíron vagy nyilvánosan, hogy akarták néha beállítani magukat).
Antiszemitizmus viszont volt, sőt a bolsevik Szovjetunióban még irtották is a vallásos ortodox zsidókat.
Az is köztudott, hogy a kommunizmus főbb vezetői cionisták. (Észak-Kora persze nem :D)
Ennyit jelentenek a cionistáknak a vallásos zsidók:
"A Szovjetunió sosem volt anticionista"
ezt azok találták ki, akik utálják a kommunistákat és a zsidókat/cionistákat is, hogy elkerüljék a kognitív disszonanciát
"Antiszemitizmus viszont volt"
tehát a zsidókat utálták, de a zsidó nacionalizmust és érdekvédelmet támogatták?
"Az is köztudott, hogy a kommunizmus főbb vezetői cionisták."
pl?
"Ennyit jelentenek a cionistáknak a vallásos zsidók: "
pontosabban ennyit jelentettek a grúz hegyirablónak a zsidók
56 után minden becsületes jóérzésű magyar utálja a kommunizmust.
Azt meg már (csak neked is) számtalanszor elmondtam, hogy zsidók ≠ (NEM egyenlő) cionizmus.
'56 után minden jó érzésű magyarnak utálnia kell a kommunizmust!?
Ekkora baromságot még nem hallottam.
Ne kezdjük el utálni a mongolokat, a törököket, a krími tatár kisebbséget, a szlovákokat, a németeket, az osztrákokat, az ukránokat + az összes mai monarchiát??? +Az összes olyan államot ami valaha is ártott Magyarországnak?
Primitív gondolat.
Nem.
Én sem azt mondtam, hogy utáljuk az összes olyan nemzetet amely valaha kommunista volt. Nem értem miért nem tudtok szöveget értelmezni. Nem tudtok szöveget értelmezni de kötöszködni meg a kákán is csomót találni, na abban már élsportolók vagytok.
Én azt írtam, hogy maga a kommunizmust mint eszmét kell elutasítanunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!