Miért támadták meg a franciákat, mi a cél?
Bocs nem igazán érdekel a politika, ezért nem is követem de az azért durva.
Próbáltam választ keresni a kérdésre de mindenhol csak emberáldozatokat olvasok, de a miértjét nem értem.
Miért pont ott, és mikért őket? Mi a céljuk?
Franciaország az IS első számú célpontja.
Franciaország 66 millió lakosából kb 5 millió muzulmán. Az egyik öngyilkos merénylő 15 éves volt.
Szerintem nem kell részletezni, miért pont ők.
Az ISIS ezekre hivatkozott: "A támadások színhelyei sem voltak véletlenszerűek. A Stade de France stadionban zajló meccs környékén azért támadtak, mert a helyszínen volt a "félkegyelmű" Francois Hollande, míg a Bataclant azért, mert több száz bálványimádó volt együtt a perverzitás buliján. "
Egyébként azért is célpontok mert becsatlakoztak a Szíriai bombázásokba.
De, az ő lelkükön is szárad... nem ők a bűnösök, nem ítélném el őket.
De te hogy tudnál tükörbe nézni úgy, hogy liberálisként szidtad Orbán migránspolitikáját, és ez több mint száz ember halálához vezetett?
Tudod néha a hallgatás, meg a tétlenség is bűn.
Vajon hogy tudna tükörbe nézni a rendőr, aki önként és nevetve beengedett egy közismert gyilkost valahova? Nyilván sehogy. Vagy ha mégis, akkoris, tenne érte h helyrehozza a dolgokat.
És a liberálisok ezzel szemben mit csinálnak? Mossák a kezüket. Mert nekik se lelkük, se agyuk nincs.
Ez nem politikai nézet kérdése. A liberalizmus egy veszélyes, öncélű őrület, amit arra találtak ki h átmossák az emberek agyát, ez nem politika.
Franciaorszag Europaban a leginkabb proarab, proiszlam, propalesztin allam. Minden Izrael-ellenest ENSZ dontesben javaslattevo volt, es az Izraelben tortent palesztin terrortamadasokert szerinte egyedul Izrael a felelos.
Ugyhogy tenyleg nem ertem, hogy mi az oka annak, hogy ott tamadott ilyen erosen az iszlam.
7#
A palesztínpárti intézkedések mind a muszlim szavazatokért vannak.
Franciaországban a baloldal nagyon muszlimbarát,részben nekik köszönhetik a 2012-es nyerésüket is.
A francia jobboldali, radikális jobboldali pártok viszont nem muszlimbarátok.
Azt tudták, hogy Franciaország 2015-ben 12 milliárd értékben szállít fegyvereket Szaúd-Arábiának? És azt tudták, hogy ezeket a fegyvereket Szaúd-Arábia többek között Jemenben veti be, nem kis részben hozzájárulva a káosz elmélyüléséhez? És azt tudták, hogy ebben a káoszban erősödött meg a helyi al-Kaida? És azt, hogy az itteni sejtnél képezték ki a Kouachi-testvéreket, a Charlie Hebdo-mészárlás tetteseit?
( [link]
Egyék meg amit főztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!