Kutyából lehet szalonna?
Ja...azt kifelejtettem de úgyis mindenki tudja.
NDK-KGB ügynök
Gorbacsov megbízása volt a legnagyobb hiba. Ha egy Andropov-féle vezetőnk lett volna Csernyenko után akkor...akkor ugyanúgy készülnénk ma áprlis 4-re mint 85-ben!
Én emlékszem még srácok hogy 85-ben az egész ország hogy fel volt lobogózva a 40 éves évfordulóra. Ma meg csönd...
A mai fiatalok el se tudják képzelni(persze ez törvényszerű-mit is érdekli őket...)hogy mennyire de mennyire más világ volt itt 85-ben.
Visszanézve most olyan mintha az egy teljesen más bolygó lett volna pedig ugyanez a kis ország volt.
Furcsa...
Szerintem lehet!
Itt a példa!
Remélem történelmet írunk!
Emlékszem fiatal KISZ-es srác voltam(elsőéves)és már januártól készültünk a 40 éves évfordulóra. Csináltuk a rengeteg faliújságot...szavalóverseny...vetélkedők...emlékezőestek veteránokkal(felkerestük őket)...brigádversenyek...stb.
Percről-percre rekonstruáltuk a Vörös hadsereg útját.
Én szívvel-lélekkel reggeltől-estig bentvoltam a központban és gyakorlatilag társadalmi munkában de nem bántam mert HITTEM a pártban.
Három Szamuely szobrot adtunk át április 4.-én Pesten!
És hetekig sorolhatnám.
A lényeg hogy elképesztően megváltozott a világ és a MAI áprlis 4.-e teljesen más lesz mint a 85-ös.
Hihetetlen.
Én megsirattam mikor az a szemét Gorbacsov bejelentette hogy a SZU-nak vége.
Itt vagyok látható a 24. másodpercnél az alacsony srác! Mellettem szakállal egy elvtársam G. Péter.
Hittünk ÉS hiszek a kommunista eszmében és fáj hogy az ország így megváltozott!
'Egyébként ma már egyértelmű hogy az oroszoknak(szovjeteknek)hatalmas hiba volt ripsz-ropsz kivonulni európából olyan könnyen és dalova.'
Nem, az volt a hatalmas hiba, hogy ide bejöttek és itt kotlottak úgy 45 évig, amire senki nem kérte őket.
'Gorbacsov megbízása volt a legnagyobb hiba. Ha egy Andropov-féle vezetőnk lett volna Csernyenko után akkor...akkor ugyanúgy készülnénk ma áprlis 4-re mint 85-ben! '
Mármint az ország megszállásának ünneplésére?
Mond már meg nekem, hogy akkor is ennyire várnád a "felszabadulás" ünnepét ha édesanyád vagy feleséged a képen látható nő lenne?
Ami meg Putyint illeti, sajnos el kell keserítselek, mert nem kommunista és nem követi a te gyilkos civileket megerőszakoló vezéreidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!