Kijevben miért van most ez a nagy felfordulás? Miért tüntetnek?
A kormányt akarják leváltani, és az Unióhoz való csatlakozási kérelem érvényesítése mellett tüntetnek. Erről még később fognak tárgyalni.
21/F
Ukrajnának a fele orosz, a másik ukrán. A két nagy párt ami egyben az előbb említett két nemzet közötti folyamatos harc is egyben. Most az orosz oldalnak a pártja van kormányon, ami érthetően orosz barát is. Ukrajnának az ukrán része viszont próbálna menekülni az orosz befolyás elől az eu-ba. Csak ez a csatlakozást a mostani kormány felfüggesztette. Ezért van az, hogy az ellenzék most tüntet. Hozzáteszem, hogy az előttem lévő hozzászólónak igaza van, hiszen ha (az eu-ba) csatlakoznának attól még tovább szívnának.
Ez már csak személyes, de szerintem az ország később szét fog szakadni két részre.
"szerintem az ország később szét fog szakadni két részre"
Azt a pillanatot kellene nekünk kihasználni Kárpátalja visszavételére, esetleg együttműködve Oroszországgal.
Dehogy kéne. Nincs elég tbc-s meg aids-es így is. Amúgy anno kínálták de szerencsére volt annyi eszük hogy elküldték őket a 3,14-be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!