Ha teljesen megszüntetnék a Honvédséget és akkor sem jutna pénz más területekre változatlanul, akkor belátnák egyes hőbörgők, hogy nem a Honvédség létében keresendő a hiba, hanem másban?
Ja, annyira fontos nekik az egészségügy, hogy azért tüntetnek sorozatban. November óta sok tüntetést láttam, de azokon egyszer sem tüntettek az egészségügy vagy oktatás miatt, hanem többnyire nevetgélő, mosolygó, énekelgető, jól szórakozó MSZP-seket és abból kivált pártok idiótáit láttam, ami jól mutatja a valódi "megrökönyödést", a civil tüntetések többsége MSZP-s utcai cirkuszok voltak.
Nem azt mondom, hogy csak a Honvédségre férne rá a helyrepofozás, hanem azt, hogy arra is. Ha miniszterelnök lennék vagy valami befolyásos, politikusokhoz közel álló ember, akkor a következőkre költeném a pénzt:
- Egészségügy
- Valódi, értéktermelő és nem közmunkahelyek teremtése
- Családalapítás
- Honvédség
- Rendőrség
Szerintem erre az 5-re bőven jutna pénz, ha félbehagynák a stadionépítést és a más, nagyobb tételű sikkasztásokat ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!