Lehetséges, hogy harckocsivezető legyek?
Sziasztok!!
Elnézést,ha már előttem sokan feltették a kérdést és már unjátok,de nem igazán találtam rá megfelelő,egyenes választ,csak annyit,hogy anno,bizonyos ideig vissza-vissza tért a harckocsivezető szak a ZMNE-re.
Sajnos beletört a bicskám a jelenlegi végzettségembe,mert gyakorlat nélkül sehova se kellek és 1 évnyi munkakeresés bőségesen elég volt,úgyhogy maradok az eredeti tervemnél,a Honvédségnél. Mivel nem vagyok okos ember,így semmi esélyem nincs arra,hogy bejussak a ZMNE-re,szóval nekem csak a szerződéses katonaság jut.
Az érdekelne,hogy szerződésesként is lehetek harckocsivezető???
Mindig is imádtam a tankokat és tényleg,nekem álmom válna azzal valóra,ha a munkám is az lenne,hogy vezessem őket.
Előre is köszönöm,hogy időt szakítottatok a kérdésem elolvasására és köszönöm az esetleges válaszokat is.
Tankot vezethetsz.....
De nem a honvédségnél!
Igen.Hátha még érdekel,leírom neked.Szentendrére bevonulsz,most 2 hónap az alapkiképzés.Utána tatára kéred magad,közkatona rendfokozattal tökéletes vagy a hk vezetésre.Nem hadititok,van még pár hk.az ellenerőnél a Bakonyban,Szentendrén spec. kiképzésre,és itt-ott egy darab mutatóba,elsősorban.Olajos,piszkos meló.Sáros.A búvórésen,periszkopnál,befolyik a víz.Estére gázolaj és égett motorolaj szagos lesz még a bőröd is.Van a tanknak egy jellegzetes illata.Igen,illatnak fogod érezni ha szereted a gépet.Másrészt perpillanat van határ,vannak szolgálatok,tehát nem csak tankozás van.Hosszú folyamat mire igazán uralod a gépet,mert lassan mindenki tud menni,és padlógázon is,de normálisan,a buckákat,gödröket lekövetve,úgy hogy ne legyél iszap pakolásos az első nagyobb pocsolyánál,az már más.A karbantartás külön "szakma" :)
Mindenesetre más mint a worl of tanks...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!