Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Szerinted milyen férfi az...

Szerinted milyen férfi az olyan, aki ha Magyarországot román katonai támadás érné, kibújna a behívó alól és külföldre menekülne? Mivel jellemeznéd az ilyen embert?

Figyelt kérdés

Volt a napokban egy vita : http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__hadsereg-hadvezetes_..

ahol az utolsó pár oldalon ezen vitatkoztunk . Olvassátok végig a kommenteket, egyszerűen elképesztő . Volt olyan férfi aki a nőket és gyerekeket küldte volna maga helyett a frontvonalra, más erőszakkal rángatta volna magával a családját külföldre . És a többségnek teljesen természetes hogy kibújjanak az állampolgári kötelességük alól és elfussanak . Lehet bennem van a hiba, de nektek ez nem elképesztő ? Komolyan ilyen besz*riak lettek a modern "férfiak" ?

És a nőktől is kérdezem, hogy egyáltalán "férfinak" lehet-e nevezni az ilyeneket ?

2014. júl. 20. 19:58
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 anonim ***** válasza:
19%

Én fegyvert fognék és harcolnék a hazámért azaz a románok oldalán.

Sanyi voltam Sepsiszentgyörgyről

2014. júl. 20. 20:29
 12/68 anonim ***** válasza:
96%

#7 vagyok

Na jó, mivel védekezésről van szó, elgondolkodnék azért. De ha mi támadnánk, abban 100%, hogy nem vennék részt. De védekezés esetén is inkább az irreguláris harcmodort részesíteném előnyben.

2014. júl. 20. 20:30
 13/68 anonim ***** válasza:
82%

Én csak akkor mennék, ha a teljes politikusi gárda (kortól és nemtől függetlenül) az első sorban harcol, mert golyófogónak nem megyek. Ha ez megvan, és a román támadás oka is olyan, akkor valószínűleg mennék.

Ha viszont azért támadnak a romszik, mert az idióta politikusok valami baromsággal kiprovokálták, amivel nem értek egyet, akkor biztos elhúznám a csíkot.

Tehát összegezve: jogtalan megszállás esetén ha az összes politikus is harcol beállnék. Egyébként nem.

2014. júl. 20. 20:32
 14/68 A kérdező kommentje:
12# Igen írtam is hogy Románia lenne az agresszor . De hogy hogyan harcolsz, nem te döntöd el, akkor igen vagy nem ?
2014. júl. 20. 20:33
 15/68 anonim ***** válasza:
63%

Kérdező! Éles fegyver volt-e a kezedben? Vagy csak a vasárnap esti online lövöldözés alapján állítod hogy olyan könnyű lenne harcolni? Az olyanok, mint te, nagy az internet előtt nagyszájúak, de az első lövéseknél magad alá hu*oznál!

Amúgy meg Magyarországért soha nem fognék fegyvert, nem ér annyit az egész. Viszont idén októberben leteszem az új országom állampolgárságát, és ezért már harcba mennék, ha kellene, Magyarország ellen is.

2014. júl. 20. 20:33
 16/68 anonim ***** válasza:
94%

#7, 12

Hát hadseregbe nagyon nem szívesen mennék. A túl sok parancs és a hadijog túlzot szabályozása csak rontaná az esélyeket. Gerillaként eredményesebben fel lehetne venni a harcot bármiylen ellenféllel.

2014. júl. 20. 20:37
 17/68 A kérdező kommentje:
15# Ezt a kérdést nem vitatkozás miatt írtam ki, csak egy egyfajta véleménykutatás, leírtam a képzeletbeli szituációt választhatsz : igen vagy nem . És légyszíves ne személyeskedj . Eddig 10-0
2014. júl. 20. 20:37
 18/68 A kérdező kommentje:
16# Oké elfogadom a gerilla harcot, mert biztos az is lenne, és az is harcnak számít . Akkor 10-1
2014. júl. 20. 20:38
 19/68 anonim ***** válasza:
91%

A 13-assal értek egyet. Azért nem fogok elmenni, hogy vágóhídra küldjenek, mint a galíciaiak a jobb szektort.

De egy olyan helyzetben, mint Kelet-Ukrajnában, ahol civileket mészárolnak le, felvenném a fegyvert.

2014. júl. 20. 20:42
 20/68 A kérdező kommentje:
Hát mivel civil bántalmazás biztos lenne egy magyar román háborúban így igennek veszem . 10-2
2014. júl. 20. 20:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!