Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Honvédség és a tetoválás?

Honvédség és a tetoválás?

Figyelt kérdés
Az NKE-HHK-ra tervezem a továbbtanulásom jövő szeptembertől és érdekelne, hogy tetoválás lehet-e. Olyat szeretnék, ami a jobb kézfejem közepén kezdődik, az egész jobb karomon végigfut és a mellkasomon végződik. Engedélyezett ez?

2012. nov. 2. 16:45
 1/7 anonim válasza:
Szia.Szerintem még ne vállald be...majd ha befejezted a sulit,akkor biztosabb...ja és a kézfejeden ne legyen.
2012. nov. 2. 16:59
 2/7 A kérdező kommentje:
Én is nagyon hajlok efelé. Januárban lesz nyílt nap remélhetőleg, elmegyünk majd és megérdeklődöm ott, aztán az alapján lesz vagy nem lesz. :)
2012. nov. 2. 17:03
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát ez nem légió hogy kilehetsz látható helyen tetoválva

Ilyen hivatalos dolgoknál mindig elküldik majd az embert, ha látják rajta a tetkót

Még ha egy hüvelykujj-nyi motivum van a nyakadon, azt lehet elnézik, de a kézfej ott bizalmasnak számít, kezet fogni rangidős emberekkel

Ha ilyet szeretnél, akkor hagyd a katonásdit, nehogy megbánd később a suliban hogy nem csináltattál tetkót

20/F

2012. nov. 2. 17:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Díszzászlóaljnál, palotaőrségnél, koronaőrségnél ami kilátszik az egyenruha alól az nem engedéllyezett! Testékszer is tilos! A többi alakulatnál lehet tetkód.
2012. nov. 2. 17:07
 5/7 A kérdező kommentje:
Én konkrétan NKE-HHK Katonai vezetői karára szeretnék jelentkezni. Az?
2012. nov. 2. 18:39
 6/7 anonim ***** válasza:
A legtöbb helyen követelmény az, hogy egy hosszú ujjú ing és egy nadrág takarjon minden tetoválást. Tehát kézfej, nyak, arc nuku.
2012. nov. 3. 00:08
 7/7 A kérdező kommentje:
Akkor val'szeg marad az alkartól a mellkasig :D Köszi!
2012. nov. 3. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!