18 éves Fiu vagyok, és szeretnék majd a katonaságra jelentkezni. De még elötte tetoválást szeretnék. Mennyire engedik a tetoválást a katonaságon? Ha egyáltalán engedik?
katona vagyok, max honvédségi tetkód lehet, vagy esetleg tűzszerészeken láttam tűzszerész tetkót. Ha hosszútávra tervezed ne tetováltass :)
27/L
de találtam ilyet is:
"A kiképzés első napján az újoncok jobb vállára egy vízszintes vonalat tetoválnak. Fél év letelte után ezt egy függőleges vonallal szakítják meg. A kiképzés befejeztével pedig az ábrát egy karddá egészítik ki, így jelezve, hogy a birtokosa befejezte a kiképzést. (Ez az egyszerű, de hatékony mód segít a katonaszökevények megtalálásában és azonosításában. Az elfogott katonaszökevényeket általában több évtizedes közmunkára ítélik.) Ekkor minden katona elméjét a magitorok közepes hatalmú szellempajzzsal bástyázzák körbe, ami elégséges védelmet nyújthat egy-egy mentális vagy asztrális támadás ellen.
A kiképzés befejeztével több út áll a légiós előtt. Vagy leszurkol egy elég tetemes mennyiségű aranyat, ilyenkor szabad emberként, elhagyhatja a hadsereget, és bal vállára a Tartományi Légió címerét tetoválják mintegy jelezve a hadkötelesség végét. A jobb képességű, esetleg nemesi származású légiósok a Hadiakadémiákra mennek tiszti rangot szerezni, ahol egy ötéves képzésben vesznek részt. Aki nem megy tisztnek tanulni, vagy nincs elég pénze, azt hétéves kötelező katonai szolgálatra osztják be a Légióhoz. Ezalatt a hét év alatt felmérik a képességeit, és ha megfelel az elvárásoknak, akkor átkerül más alakulathoz, az íjászokhoz, falanxharcosokhoz, a lovassághoz. A hét év szolgálat alatt minden év végén a fent említett tetoválás egy részlete kerül a vállára. Sokan választják ezek után is állandó megélhetésként a hivatásos katonáskodást."
elég kishitűség ilyet tetoválni hogy soldier.
rögtön rambót rakatnék a hátamra,
vagy svajci négert, ezzel a szöveggel, Astala Vista Bébi.
szép magyarosan.
ez a magyar honvédség sz@rt se ér.
a honlapjukon a lényeg nincs fent, hogy mi a felvételi szabályok röviden. tehát én gebe létemre bemegyek akkor felvesznek? szánalmas, minden más országban, a honlapon megtaláltam de ez....
áhhhhh,, ennyi van a tetkóról: "A titkosítástól az adatrejtésig"
"elég kishitűség ilyet tetoválni hogy soldier.
rögtön rambót rakatnék a hátamra,
vagy svajci négert, ezzel a szöveggel, Astala Vista Bébi.
szép magyarosan."
Igen ez igaz előtte ilyet rakatni
Utána már nem lenne az? :) nem..
tudtam!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!