Hamarosan kitör a III. világháború?
Hallottatok már Albert Pike 3 világháborús tervéről? És a Mazzininek írt leveléről? Sajnos teljesen megegyezik a múltbéli eseményekkel, úgy tűnik a jövőbeli eseményekkel is meg fog. A levél tartalmaz 3 világháborús tervet, szerinte az első világháborút azért kell megszervezni hogy megdöntsék a cár hatalmát Oroszországban és ott bevezessék a kommunizmust.(<-ez sikerült is). A második világháborút a fasizmus és a politikai cionizmus között kell kirobbantani, célja a fasizmus megsemmisítése és Izrael létrehozása palesztinában(<-ez is megvolt) amelynek nagy szerepe lesz a 3. világháború kirobbantásában. A 3. világháborút a politikai cionisták és az iszlám világ konfliktusát felhasználva kell kirobbantani, ez a háború hatalmas pusztítással fog járni ( atomháború??? :O ) és ezután fogják bevezetni a megmaradt emberiség felett a világkormányt amely nem sok jóval kecsegtet.
A levélben azt írta a 3. világháborút politikai cionisták és az iszlám világ konfliktusát felhasználva kell kirobbantani, szerintem a politikai cionisták alatt Izraelt érti, iszlám világ alatt pedig Iránt. Napjainkban egyre több az Irán-Izraeli konfliktusról szóló hír, miszerint Irán atombombát gyárt, lehet hogy ez lesz az ürügye a 3. világháborúnak? Ti mit gondoltok erről?
Az olyan összeesküvés-elméletekkel csínján kell bánni, amelyik előre kitervelt, és azóta 100%-osan megvalósított forgatókönyveket emleget. Mindig becsúszik valami hiba valahol.
Tudom miről beszélsz, nemrég olvastam én is az anyagot, korábban is hallottam. Szerintem kb. a fele lehet igaz, hogy pénzügyi körök forradalmakat robbantanak ki, és finanszírozzák mindkét résztvevő felet egy háborúban. De hogy mindig mindenre csak nekik legyen ráhatásuk... azt kétlem.
Érdekes. Én hiszek az Illuminátusban, az Új Világrendben, a szabadkőművesek létezésében, a világuralom elérésében stb.
De szerintem kicsit késésben vannak a tervhez képest. A 2. VH után nem sikerült annyira kiirtani a fasizmust, és olyan sok helyen bevezetni a kommunizmust. Szerintem nem számoltak azzal, hogy az átlagember jóval tájékozottabb lesz, mint akkor volt. Háborút európai országok közül én nem nagyon tudnék elképzelni. Egy nagyon nagy háborút az iszlám és többi ország között viszont igen. Ezt is iszlám területeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!