Mi a véleményetek?
Általános gyakorlat, hogy egy külügyminisztérium utasítja diplomatáit, hogy egy adott nemzeti ünnepi fogadásra -különböző okokból- ne menjenek el.
Egy példa a sok közül:
Tajvani nemzeti ünnepi fogadásokon -Kína "érzékenységére" tekintettel- csak néhány ország diplomatái vesznek részt.
Inkább azt találom "felháborítónak", hogy egyes diplomaták rohantak a baloldali médiákhoz "tájékoztatni azokat az ilyen felháborító esetről", különös tekintettel arra, hogy valószínűleg "bizalmas" utasítást kaptak. Ez egészen más kérdéseket vet fel...
Várható volt, hogy lesz következménye:
Ez volt a cél?
Nekem az a véleményem, ami a romániai magyaroknak:
Különben is, autonómiát a Székelyföldnek! Enélkül nincs miről beszélni sem.
3-as
Ha nem is általános, de nem is annyira ritka - egy kevésbé "érzékeny" példát hoztam fel.
Én arról beszélek, hogy ilyen utasítást "bizalmas" úton kapnak...
Egyébként "magyar embernek nincs mit ünnepelni december elseje alkalmából."
Ennyi volt a "magyarázat", és ez így igaz.
"Nem vagyok fideszes de ez a kirohanás bunkó emberre vall."
Szijjártó is fékezhetné magát végre és ne pampogjon mindig!
Nem azért "külügyminiszter", hogy mindenkit kioktasson és beszólogasson!
Ez is egy tipikus Fidesz bunkóság!
Addig csinálja ezt a hülyeséget, hogy az egész világ ellenünk fordul!
Még csoda, hogy eddig nem is tárgyaltak Észak-Koreával...
Mert ha neki is beszólna Szijjártó nyalóka, nagyon jól lehet ismerni Kim Jong Un-t, hogy ő sosem viccel!
Más nem maradt a román mosléknak, mint a fenyegetőzés, mert erre nem számítottak.
Amúgy nem, hogy le akarják csukni baszecsku-elvtársat?
"Szijjártónak fogalma sincs a diplomáciáról és a protokollról."
Bezzeg amikor a haverjaid bepucsítottak a szőröstalpúaknak az protokoll volt a javából! :P
"Szijjártó is fékezhetné magát végre és ne pampogjon mindig!
Nem azért "külügyminiszter", hogy mindenkit kioktasson és beszólogasson!
Ez is egy tipikus Fidesz bunkóság!"
Szijjártó egy mitugrász, de ebben kivételesen igaza volt, hogy a magyaroknak ez nem ünnepelni való.
Az, hogy a hozzád hasonlóaknak, meg a román haverjaidnak ez nem tetszik az a ti problémátok! :P
Nem védem a románokat!
És nem vagyok hozzájuk hasonló!
Kérlek, ne általánosíts és ne vegyél senkivel sem egy kalap alá!
Tisztába lehetne végre a Fidesz a következményekkel, hogy amiket kijelent, mit vonhat maga után!
Ennyi!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!