Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha ki fog derülni, hogy nem...

Ha ki fog derülni, hogy nem muzulmán származásúak voltak a müncheni merénylők akkor bocsánatot fognak kérni a muzulmánoktól?

Figyelt kérdés

Szerintem nácik voltak, mert ez a senki pont 5 éve tette amit tett.

[link]

2016. júl. 22. 22:09
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
42%
Nem hiszem, az iszlamistáknak már elég sok van a számlájukon, az egybites jobbert meg nem érdekli, hogy a muszlim és az iszlamista az Makó-Jeruzsálem.
2016. júl. 22. 22:15
 2/39 anonim ***** válasza:
61%
Én nem kérnék. Az hogy most pont nem ő voltak, nme feledteti el velem, mindazt amit tettek.
2016. júl. 22. 22:15
 3/39 anonim ***** válasza:
83%
És ha az derül ki, hogy azok voltak?
2016. júl. 22. 22:16
 4/39 anonim ***** válasza:
59%

Nácik :D

Eddig ez volt a legfrappánsabb migránsmosdatási kisérlet :D

2016. júl. 22. 22:19
 5/39 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem meg a medvedisznóemberek voltak, akik félig medvék, félig disznók és félig emberek.
2016. júl. 22. 22:20
 6/39 anonim ***** válasza:
59%

Nem fogok.

Nem brahiból, hanem az eddigiek alapján feltételeztük.

Nekik kellene tőlem még mindig :)

2016. júl. 22. 22:21
 7/39 A kérdező kommentje:
Már bocs, de 5 éve ölt ez a idióta norvég senki. Pont 5 éve. Szerintem akkor is nácik voltak, tehát echte németek voltak.
2016. júl. 22. 22:22
 8/39 anonim ***** válasza:
65%

"Szerintem nácik voltak"

Bizonyítsd!

Ja, hogy az nem megy?

Hm.... kár. Amúgy ennek mi köze Breivikhez? Breivik azért érdekes, mert a norvégokról senki nem gondolná, hogy ilyesmire is képesek és épp ezért megrázóak a tettei, a muszlimok esetében ellenben senki nem lepődik meg az ilyen tettek hallatán. Szerintem senki nem kap sokkosan a szívéhez, amikor meghallja, hogy a muszlimok gyerekeket fejeznek le vagy nőket égetnek el élve, náluk ez olyan természetes, mint a kínaiak esetében a rizsevés.

2016. júl. 22. 22:25
 9/39 anonim ***** válasza:
95%
A helyzet az, hogy akik meghaltak, azokon tökre nem segít semmit, hogy muzulmán vagy sem. Inkább a rendőrséggel érdemes foglalkozni kicsit, hiszen ilyen esetben *mindig* kiderül, hogy x éve a "látókörükben volt" az illető, csak nem tettek semmit. Ennek ellenére a bünti mindig elmarad, és aztán hagyják újra és újra megtörténni.
2016. júl. 22. 22:25
 10/39 anonim ***** válasza:
Szerintem tök mindegy hogy te mit gondolsz, és az is hogy mi mit gondolunk, a végén a tények lesznek a lényeg. Az meg hogy ki mit gondolhat, ne legyen már meghatározva!
2016. júl. 22. 22:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!