Ha ki fog derülni, hogy nem muzulmán származásúak voltak a müncheni merénylők akkor bocsánatot fognak kérni a muzulmánoktól?
2016. júl. 22. 22:09
1/39 anonim válasza:
Nem hiszem, az iszlamistáknak már elég sok van a számlájukon, az egybites jobbert meg nem érdekli, hogy a muszlim és az iszlamista az Makó-Jeruzsálem.
2/39 anonim válasza:
Én nem kérnék. Az hogy most pont nem ő voltak, nme feledteti el velem, mindazt amit tettek.
3/39 anonim válasza:
És ha az derül ki, hogy azok voltak?
4/39 anonim válasza:
Nácik :D
Eddig ez volt a legfrappánsabb migránsmosdatási kisérlet :D
5/39 anonim válasza:
Szerintem meg a medvedisznóemberek voltak, akik félig medvék, félig disznók és félig emberek.
6/39 anonim válasza:
Nem fogok.
Nem brahiból, hanem az eddigiek alapján feltételeztük.
Nekik kellene tőlem még mindig :)
7/39 A kérdező kommentje:
Már bocs, de 5 éve ölt ez a idióta norvég senki. Pont 5 éve. Szerintem akkor is nácik voltak, tehát echte németek voltak.
2016. júl. 22. 22:22
8/39 anonim válasza:
"Szerintem nácik voltak"
Bizonyítsd!
Ja, hogy az nem megy?
Hm.... kár. Amúgy ennek mi köze Breivikhez? Breivik azért érdekes, mert a norvégokról senki nem gondolná, hogy ilyesmire is képesek és épp ezért megrázóak a tettei, a muszlimok esetében ellenben senki nem lepődik meg az ilyen tettek hallatán. Szerintem senki nem kap sokkosan a szívéhez, amikor meghallja, hogy a muszlimok gyerekeket fejeznek le vagy nőket égetnek el élve, náluk ez olyan természetes, mint a kínaiak esetében a rizsevés.
9/39 anonim válasza:
A helyzet az, hogy akik meghaltak, azokon tökre nem segít semmit, hogy muzulmán vagy sem. Inkább a rendőrséggel érdemes foglalkozni kicsit, hiszen ilyen esetben *mindig* kiderül, hogy x éve a "látókörükben volt" az illető, csak nem tettek semmit. Ennek ellenére a bünti mindig elmarad, és aztán hagyják újra és újra megtörténni.
10/39 anonim válasza:
Szerintem tök mindegy hogy te mit gondolsz, és az is hogy mi mit gondolunk, a végén a tények lesznek a lényeg. Az meg hogy ki mit gondolhat, ne legyen már meghatározva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!