Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Jogos lenne megfosztani őket...

Jogos lenne megfosztani őket a szavazati joguktól?

Figyelt kérdés
Http://www.youtube.com/watch? V=S1O_SlpY3m8&feature=player_embedded
2010. márc. 16. 17:34
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:

kiket is?

ezt a linket a "laikus" aki nem érti, hogy egy link miből áll, az életbe nem nézi meg! :)

2010. márc. 16. 17:39
 2/31 anonim ***** válasza:

rossz a link.

javítsd, ha választ akarsz.

2010. márc. 16. 17:40
 3/31 A kérdező kommentje:
Egyszer a suliban megkérdezték tőlem, h. mi a véleményem az általános választójogról. Én akkor azt feleltem, h. szerintem sok ember van, akinek nem lenne szabad megengedni, h. szavazzon. Először minden emberrel kitöltetnék egy általános műveltségi tesztet. A lapon a nemzeti ünnepeinkről, a magyar történelemről lennének alapvető kérdések. Ha 90 %-ban jól tötltötte ki a lapot az illető, akkor szavazhatna, ha nem, akkor nem. Erre az ötletemre akkor azt mondták, h kirekesztő, sértő, és, h. ehhez nincs joga senkinek. De kérdem én, engednünk kell egy olyan embert szavazni a magyar jövőről, aki azt sem tudja, h. mit ünneplünk március 15-én?! Mert ez az ember hiába beszél magyarul, vagy él Mo.-on, attól még nem magyar!!!!!! Szégyen!!!!!
2010. márc. 16. 17:42
 4/31 A kérdező kommentje:
2010. márc. 16. 17:43
 5/31 anonim ***** válasza:
Nekem ezen a Linken lófax sem jön be..
 6/31 anonim ***** válasza:
16%
A link nem jó. Amúgy nem is kell megnézni, hogy válaszolhasson az ember. Senkit sem jogos megfosztani a szavazatától.
 7/31 anonim ***** válasza:

. A lapon a nemzeti ünnepeinkről, a magyar történelemről lennének alapvető kérdések

Na most egy pillanatra felvéve a te gondolatmenetedet: nem inkább gazdasági alapismeretek kellenének? A te logikádat követve, milyen jogon szavaz valaki a tandíjról, ha azt sem tudja pl, mi az a devizakockázat?

2010. márc. 16. 17:44
 8/31 anonim ***** válasza:
13%
nem fosztanám meg
2010. márc. 16. 17:45
 9/31 anonim ***** válasza:
Csak úgy fosztanám őket! :)
2010. márc. 16. 17:50
 10/31 anonim ***** válasza:
Megfosztanám, hisz azt sem tudja mire szavaz!!!
2010. márc. 16. 17:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!