Ha letöltök egy tömörített fájlt, az majd adócsalásnak fog számítani?
Figyelt kérdés
2014. okt. 21. 23:22
1/8 anonim válasza:
2 perce röhögök a kérdésen :D:D:D
2/8 anonim válasza:
Emiatt ne aggódj, Viktor király be fogja tiltani a tömörítő programok használatát, hogy nehogy egyetlen fillér adó is elmaradjon.
3/8 anonim válasza:
Ha komolyan akarok válaszolni, akkor nem a hasznos/eredeti fájlméret után söprik a padlást, hanem adatforgalom után, szóval tömöríthetünk nyugodtan.
Amúgy meg röhej az egész, és még meg is magyarázzák, hogy ez miért jó nekünk!
4/8 A kérdező kommentje:
Nyilván úgy van ahogy mondod #4-es, csak kínomban már röhögök az egészen. Már nem tudok mit csinálni.
2014. okt. 21. 23:35
5/8 anonim válasza:
Én mondjuk elég láma vagyok a gazdasági dolgokhoz, valószínűleg ezért nem értem, hogy miért kell ugyanazon szolgáltatásért ÁFÁ-t és még egy külön adót is fizetni? Az internet szerintem nem nemzeti "kincs", mint a rádiófrekvencia, nem is állami tulajdon, stb., szóval nekem ez magas.
Egyébként szerintem arra megy ki az egész, hogy majd elengedjék az adót azoknak a szolgáltatóknak, akik hajlandóak lesznek szűrni a tartalmat, mint pl. Kínában.
6/8 anonim válasza:
A fidesz.hu, és a Viktor beszédek letöltése ingyenes lesz.
7/8 anonim válasza:
Nem fog, mert le fogod pörkölni utána az adót.
8/8 anonim válasza:
Jó vicc, de a szolgáltató fizeti be az adót, amit majd később áthárítanak az ügyfélre áremelés formájában. Ha tényleg lesz plafon, akkor ez a gyakorlatban egy-két ezres havidíj növekedést fog jelenteni, és néhány kisebb szolgáltató inkább csődöt jelent majd, és csak a legnagyobbak maradnak meg. Ez nem szolgálja a versenyt, és persze a nagy sebességű díjcsomagok is átkerülnek a luxus kategóriába, mert nem éri meg annyit letölteni, arról nem is beszélve, hogy az ingyenes WIFI elérések is eltűnnek majd, hiszen senki nem akar fizetni mások adatforgalmáért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!