Miért nem igazán mérvadóak ezen weblap politikai kategóriájában a kérdésekre adott válaszok nagy többsége?
Eltekintve attól hogy sokan"mocskolódnak" illetve"személyeskednek"(stb.)a leginkább mérvadó ok a következő:
Egészen egyszerűen a különböző társadalmi rétegek jól meghatározható része egyáltalán nem publikál sem ezen sem más weblapon!
Az hogy(maradva a"Metropol-os"besorolásnál...)egy"feltörekvő fiatal"(Metropol-cikk!)nagy hangon szídja itt a Kádár-rendszert mert ezt látja a médiában DE például a"leszakadók"(Metropol-cikk!)bő kétmillió emberéből gyakorlatilag senki sem hallatja a hangját mert nincs lehetősége az internethez az azt jelenti hogy...NEM IGAZÁN MÉRVADÓ A VÁLASZOK NAGY-NAGY TÖBSÉGE.
Én például amikor a Kádár-rendszerről van szó szivesebben"hallgatnám meg"egy akkor élt úgynevezett"szaki"véleményét(ami 25-30 évet lehúzott a gyárban...!)mint egy...mint azét aki nem is élt akkor!
Egyszóval jó ez a weblap de...mérget nem lehet rá venni.
Persze hogy nem. Szerinted itt hány évesek garázdálkodnak? 90%-uk 20 alatt van, és erre mérget vehetsz. Durva is lenne, ha egy "felakasztanám őket", vagy "dögöljön a rühes fidesz" hozzászólók nem fiatalok lennének (egy falka kamasszal, aki a hozzászólásukat 100-ra pontozza). Ez az oldal tökéletesen tükrözi, hogy milyenek a mai fiatalok. Felnőtt embernek dolga van, nincs ideje itt lógni, kivéve ha nem munkanélküli az illető, vagy egyetemista.
Ezek sem az élettel nincsenek tisztában, sem mással.
Köszönöm a véleményt.
Az az igazság hogy jómagam is EZT sejtettem csak nem akartam(nem mertem?)ilyen kendőzetlenül...ilyen sallangmentesen...ilyen nyiltan...ilyen őszintén...ilyen egyenesen megfogalmazni mint ahogy a Tisztelt válaszoló tette!
Kőkemény igazságot tett le az asztalra a Tisztelt válaszoló a válaszával.
Mégegyszer köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!