Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hova tart ez a világ?

Hova tart ez a világ?

Figyelt kérdés

Ezt tényleg nem értem!

Egyrészt motiválják az embereket mindenhonnan, a gyerekeknek kevesebb sóval főznek az óvodákban, Flash Mob-okat tartanak utcákon, futásra bíztatják az embereket. És ez a nagy összefogás hangoztatás mindenfelől, (a politikában is).

Másrészt, lassan már minden Magyar nő úgy néz ki és úgy viselkedik, mint egy New York-i topmodell.

[link]

Merem feltételezni, hogy a Való Világ és az éjjel-nappal Budapest, és különböző műsorok hatására! A nők a kemény és vagány arcukat mutatják.

A fiatalok trend mániájáról, menőzéséről és okostelefonnal való viselkedéséről nem is beszélve.

De miért motiválják (feljebb emelik) az embereket akkor? Legyél erős, bízz magadban, stb...

2014. jan. 18. 22:10
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Motiválnak, de közben pusztítanak is!
2014. jan. 18. 22:17
 2/16 anonim ***** válasza:

Ennek úgy tudom örülni kéne, ugyanis idáig az volt a kínja a fél országnak hogy cukrosak dagadtak stb. A magyarban fokozottan hajlamosabb megbetegedni lásd tumor fajták esetében, 1 évvel ezelőtt én is úgy gondoltam hogy ne a testemért szeressenek hanem ami vagyok, rájöttem ez egy nagy butaság ugyanis mire mennék azzal ha diplomásként úgy néznék ki mint egy hányadék(pattanásos fej, soványság) ember, ezért is kezdtem el konditerembe járni, most már mutogathatom magamat bárkinek. Hozzáteszem ha nem annyira tanult az ember, akkor is nézhet ki jól, hisz a sport mindenkié, nekem sincs diplomám de ezt próbálom a jó testtel ellensúlyozni.

21/F

2014. jan. 18. 22:19
 3/16 A kérdező kommentje:

Minden úgy jó, ahogy természetes. Sajnos a média tukmálja rá az emberekre a fogyasztó szereket, kozmetikai termékeket. És a nők megveszik, csakhogy még tökéletesebben nézzenek ki.

Ha a nő változik, mint a képen látható, akkor a férfinak is változnia kell, és nekik is eladják a testépítő szereket. Legyél izmos, ne kövér! Ezek láthatók itt is állandóan az internetes reklámokban.

Motiválnak azzal, hogy legyél erős, és rombolnak azzal, hogy mindenkit megváltoztatnak azért, hogy a termékeiket eladhassák.

2014. jan. 18. 22:24
 4/16 anonim ***** válasza:

Már megint te vagy az, te bolond?

Pedig már vagy másfél hónapja nem láttunk, azt hittem, hogy végleg leléptél innen...

2014. jan. 18. 22:34
 5/16 A kérdező kommentje:
Minden nő úgy öltözködik, (nemcsak városon, de falun is), hogy fenékig érő csizma van rajtuk). Meg kell nézni a társkereső oldalakat, ott is mind ugyanolyan nők vannak. Azok is elvesztették már tartalmi indíttatásukat. Azok az oldalak már csak egy vicc.
2014. jan. 18. 22:41
 6/16 anonim ***** válasza:

"Egyrészt motiválják az embereket mindenhonnan, a gyerekeknek kevesebb sóval főznek az óvodákban"

Ez érdekes, én óvodai szakács vagyok és rendesen meg szoktam sózni a leveseket. Az ételízesítőt nem lehet használni, mert szerintük túl egyhangúvá teszi az ételek ízét. Viszont lehet kapni sótlan ételízesítőt is. Mindazonáltal nem hiszem, hogy az ételízesítő sótlansága sátánista összeesküvés lenne.

"Flash Mob-okat tartanak utcákon, futásra bíztatják az embereket."

Hát ez rettenetes. Tényleg mind meg fogunk pusztulni ettől.

"És ez a nagy összefogás hangoztatás mindenfelől, (a politikában is)."

Összefogni is szörnyű.

"Másrészt, lassan már minden Magyar nő úgy néz ki és úgy viselkedik, mint egy New York-i topmodell."

A kinézettel semmi gond nincs, a viselkedéssel annál inkább.

Amúgy én ismerek olyan lányt, aki ilyen kishercegnőnek néz ki a mindennapokban, de nagyon átlagosan, szerényen viselkedik és amikor egyik ismerősöm rendezett katonai tábort, kijött velem szétnézni és ásót vett a kezébe, amikor dolgozni kellett. Tudom, hogy ritka, de ilyen is van.

A többi stimmel.

"De miért motiválják (feljebb emelik) az embereket akkor? Legyél erős, bízz magadban, stb..."

A motivált, egészséges önbizalom és a gátlástalan, arrogáns viselkedés között azért tudjunk már különbséget tenni. Mert ami most van, az abszolút nem motiválás, hanem elhülyítés.

2014. jan. 18. 22:42
 7/16 A kérdező kommentje:

Már megint te vagy az, te bolond?

Forest Gump szavaival élve...

Valószínüleg te benne vagy ebben a trendi világban és azért nem látod. A két különbséget.

2014. jan. 18. 22:43
 8/16 anonim ***** válasza:

"Legyél izmos, ne kövér!"

Izmosnak lenni is szörnyű. Viszont a kövérség az csodálatos! :DD

Kérdező, te komolyan paranoiás vagy.

2014. jan. 18. 22:45
 9/16 A kérdező kommentje:

Flash Mob-okat tartanak utcákon, futásra bíztatják az embereket."

Hát ez rettenetes. Tényleg mind meg fogunk pusztulni ettől.

Ez is a motiváció része. Tehát, én nem hagyom és engedem magam motiválni, amíg végre eldöntődik a kérdés, hogy miért motiválnak!

Na és a fiatalok, őket mivel motiválják? Okostelefonokkal és trendi divat mániával, nyálas énekesekkel? Mert ezt nem tagadta a média sem!

Okostelefonokkal

2014. jan. 18. 22:46
 10/16 anonim ***** válasza:

"Valószínüleg te benne vagy ebben a trendi világban és azért nem látod. A két különbséget."

Én is megvetem a trendi divatvilágot, de amit te csinálsz, az meg már a másik elmebeteg véglet.

2014. jan. 18. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!