Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szeretnék mentő sofőr lenni!...

Szeretnék mentő sofőr lenni! Mi kell hozzá? És hol lehet jelentkezni?

Figyelt kérdés

Úgy tudom, hogy kell pav. 1 is, azt hol tudom megcsinállni, hol kell jelentkezni és a neten hol tudom megnézni, hogy miből áll?

A szemem 3-4 diopriás, ez kizárásos ok?

Végül is mennyit keres egy mentő sofőr és milyen juttatások vannak?

2009. júl. 3. 11:24
 1/3 anonim ***** válasza:
69%

Közlekedési Főfelügyelet, most már csak Bp-en tudod.

PÁV-I persze, ez evidens, de nem adják ám olyan könnyen, mégha nincs is sok köze a vezetéshez, szóval egy cirkusz sokkal inkább, mint avalós tudás mérése, de hát ez van.

Egyébként pedig rutin, reflexvizsgálatos feladatok + egy általában elég súlyos eset pszichológussal való beszéd.

Max 5 évre adható, a pénz miatt elsőre általában elvágnak, úgyhogy ezen ne akadj ki, fellebbezz, és ott megadják, én szinte minden alkalommal így járok, szal tök egyértelműen gátlástalanul a pénzre megy a játék csak.

Na a keresetet illetően ne legyenek illúzióid ... Nézd meg aztán lehet hogy elmegy a kedved.

A mentők társaságától pedig főleg el fog, ha netán bekerülnél, meglátod, az az banda 50 éve nem változott semmit, feudális rendszer van, szigorú hierarchiában, én pont ezért hagytam ott őket, sajna nem bírtam a légkört.

2009. júl. 3. 11:30
 2/3 anonim válasza:
mi tartozik a kizárásos okok közé? nem akarok ennyit kérdezni de még van 1. minimum mennyi idős jogositvány kell?
2011. ápr. 21. 21:02
 3/3 anonim válasza:

Legalább IGAZOLT 2éves jogosítványodnak kell lenni az-az ha meg van 5éve a jogosítványod de nem dolgoztál egyik cégnél sem amelyik tudná igazolni a "gyakorlatodat" akkor bukó! A PÁV 1. kell hozzá természetesen, a fizetésről úgy halottam jobb esetben 120.000Ft!

Viszont nekem is lenne 1 kérdésem: a Lúdtalp(bokasüllyedés) kizáró ok lehet?

2012. febr. 4. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!