Nem lesz 3-ik világháború?
de nem tud valaki valamit?
pl konfliktusokat stb...
Dehogyisnem tudunk..
Nézd meg Észak- és Dél-Korea harcát.. Már tavaly óta nyúzzák egymást, és szerintem nem sok kell egy világháborúhoz, mert Észak-Koreát Kína, Dél-Koreát meg az USA támogatja szóval.. De reméljük, hogy nem lesz.
Másik konfliktusnak meg ott van Afganisztán.
"szerintem nem sok kell egy világháborúhoz, mert Észak-Koreát Kína, Dél-Koreát meg az USA támogatja szóval."
Kína nem hülye. Nem fog tevőlegesen részt venni ebben a háborúban, HA tényleg kitör. Esetleg "erkölcsi" támogatást nyújt, meg néhány fegyvert, hogy ki tudja próbálni.
Épp most készülnek el a maguk kis lopakodó vadászgépükkel:
Kína nem kockáztatná a "jó" viszonyát az USA-val, de jó alkalom volna a gép kipróbálására (akár saját pilótákkal, de é-koreai felségjelzéssel). Nem ez volna az első ilyen eset.
Egy kiadósabb háboró benn van a levegőben, de nem hizzám, hogy mostanában esély lenne világháborúra.
Nekem más véleményem van, szerintem nem lesz. Miért?
1, bár vannak konfliktusok és lesznek is jó pár állam között, de ebbe nem fognak fegyveresen beszállni a nagyhatalmak.
2, sokkal nagyobb katasztrófát idézhetnének elő az IKT szektorban, azaz Információs és Kommunikációs háborúval, mivel ez ma már mindennek az alapja, vagy bankcsőd.
Háború lényege tönkretenni, leigázni egy országot --> ma már fegyverek se kellenek ehez.
"semmi esély sincs egy újabb háborúra?"
Ennyire akarsz egy világháborút??????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!