Akiknek rezsire és ételre, megélhetésre van kb 100 ezer forintjuk azok hogyan élnek meg?
Értem, de nem mindegy hány főre kell ezt beosztani és mekkora lakás rezsijét kell ebből kifizetni.
Egy ember szerintem vígan el van 100e forintból, abból normális kajákat lehet venni, ruhákra, szórakózásra is jut.
3-4 főre rezsivel ez már kb. lehetetlen szint. Az ételen sokat lehet spórolni, s van ház, aminek nagyon kicsi a rezsije.
2 főre is kvázi nyomor, tapasztalat. Jó, enni normálisan tudunk és van egy kisautónk, de semmi más nem fér bele. Eszembe se jut ruha, könyv, utazás. S a mi házunk rezsije kifejezetten alacsony. Így nem lehet élni.
100.000 Ft.-ból szerintem sehogy nem lehet normalisan megélni.
Kertes házban lakunk, a rezsink kb. havi 70-90 között mozog, hárman vagyunk, 7 éves gyerek sokat mondjuk nem eszik, a kaja mégis havi 80-90 között van.Hitelünk nincs, a ház sem túl nagy, 120 négyzetméter, egy autó van.
Udvarunk hatalmas, de nem termesztünk semmit, a virágok, fenyők, bokrok a mindenünk.
Szóval 100-ból megélni művészet lehet.
Rezsi 40 ezer. Marad 60 ezer.
Élelmiszer 3 személyre:
Fehérje 1 hónapra:
18 kg csirkemellfilé 18 ezer Ft.
18 kg csirkecomb 6 ezer Ft.
Összesen: 24 ezer Ft.
Szénhidrát 1 hónapra:
27 kg rizs, bab, lencse vegyesen: 7 ezer Ft.
Zöldség 1 hónapra:
30 kg zöldség: 12 ezer Ft.
Multivitamin 1 hónapra:
3 személynek: 4.5 ezer Ft.
Tojás 1 hónapra:
180 tojás, fejenként 2 reggelire: 5 ezer Ft.
Zabpehely, kenyér 1 hónapra:
4 ezer Ft.
Összesen: 56.5 ezer Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!