Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Ti hol tartjátok a felmosó...

Ti hol tartjátok a felmosó vödröt és nyeles felmosót?

Figyelt kérdés
Eddig a fürdőszobában állt, de nemrég újítottuk fel a fürdőszobánkat és valahogy most nagyon nem illik a képbe. Belépek és felmosó vödör látványa fogadjon. Mondjuk itt lenne a legjobb helye, mert itt kell használni a legtöbbet, ha fürdés, zuhanyozás után vizes lesz a padló. Van balkonunk is, de minden fürdés után hozzam és vigyem vissza?

#fürdőszoba #felmosó vödör helye
2015. okt. 27. 16:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
51%
Micsoda problémák. Ha nem illik a fürdőszoba képéhez akkor újítsátok fel a felmosóvödröt is.
2015. okt. 27. 16:24
 2/11 anonim ***** válasza:
A tárolószobában/mosókonyhában az alagsorban.
2015. okt. 27. 17:40
 3/11 anonim ***** válasza:
89%

Spájzban.

Teljesen igazad van, az emberek többsége feleslegesnek tartja a helyet "pazarolni" a zárt tárolókra, aztán a legnagyobb rendetlenség éppen attól van, hogy nincs hova elrakni a vödröt, porszívót, bőröndöt, stb.

Építész vagyok, mindig egy közelharc az ügyfelekkel, hogy valami spájz, gardrob, vagy legalább beépített szerény legyen a lakásban (pedig előírás szerint is kötelező). Én a kazánt is le szoktam rejteni beépített szekrénybe, ne csúfkodjon a fürdőben.

2015. okt. 27. 18:27
 4/11 A kérdező kommentje:
Higiénikus olyan helyen tartani egy baktériumoktól hemzsegő valamit olyan helyen, ahol élelmiszereket tárolunk??
2015. okt. 27. 19:08
 5/11 TappancsMancs ***** válasza:

3-as bizony ez a hazai helyzet. Okés értem hogy nálunk kevesebb pénz van mindenre. De megéri valahogy összehozni praktikusabb/kultúráltabb megoldásokat. Nyugaton ezért van a mosóhelyiség (hölgyeknek) műhely (pasiknak) és még egyéb tárolási megoldások. Nálunk eddig 3 fejmagasságú ajtós szekrényeben vannak csak a tisztító és efféle dolgok. Nem itt pár dolog amott is meg jé de el van dugva :) Pedig nőknek ha meglátják ez hogy néz ki tetszik ám.

gugli és:

cleaning cabinet

[link]

sink cleaning cabinet

[link]

kitchen sink clearing cabinet

[link]

Ugyanez igaz a ruha tárolásra is, mindig több szekrényt kell kalkulálni mert bővül a ruhatár és óriási halmokba se kelljen reggel túrkálni. Szekrény legyen több mint ami épp kell. Kész. Pont. :D Aki meg építkezik legalább egy 1,2 x 3 méteres mosóhelyiség. Asszonyka úgy is örül neki. :)

2015. okt. 27. 20:17
 6/11 anonim ***** válasza:
62%

A baci nem ugrál, nem a kaján van a vödör. A krumpli is a spájzban van, pedig az is sáros földes, leszarta a macska, de az kaja... :D

Nálunk a mosókonyhában vannak a tisztítószerek, felmosó, partvis, stb.

Van akinél a WC-be van bedugva mindenféle cucc.

2015. okt. 27. 20:18
 7/11 TappancsMancs ***** válasza:

Még egy kis ötletadó :)

laundry room

[link]

laundry room storage

[link] +storage

laundry room organization

[link] +organization

cleaning organization

[link]

cleaning storage

[link]

2015. okt. 27. 20:29
 8/11 A kérdező kommentje:
Persze könnyű azt mondani, hogy mosókonyha...idővel paloták...Egyelőre panelban lakunk, a fürdőszoba a mosókonyha is egyben, ami előny, hogy van egy külön vécé is. Lehet oda fogom tenni.
2015. okt. 28. 08:27
 9/11 TappancsMancs ***** válasza:

Az 5-öst és 7-est írtam. Mi is panelben lakunk és ha a folyosón végig beépített bútorok vannak akkor megoldható a tisztítószeres szekrény. Nálunk ez 3 db fejmagasságúba került, rendezgetés közben derült ki hogy bizony ennyi van. A mennyiség ezzel nem változott csak egy helyre kerültek. Így most itt van a porszívó, csipeszek műanyag dobozban, wc papír egy egész polcon, porzsákok, mosószer, mindenféle. Ja meg kis létra, vasalódeszka, tartalék szappanok, papír zsebkendők, cipőpucoló dolgok és mindenféle. A mennyiség ezzel az átrendezéssel úgyse lesz se több se kevesebb viszont egy helyre kerülnek. Aztán érdemes az apró dolgoknak különféle műanyag dobozokat venni vagy akár ki beszerelhető lapos fiókot a jobb helykihasználáshoz.

Ha meggondoljuk amiről én beszélek az egy helyre rendszerezés. Jó persze említettem a mosóhelyiséget, de értelem szerűen az azoknak szól akiknél van rá helyiség. Ha nincs akkor is szupira összerendszerezhető.

2015. okt. 28. 10:34
 10/11 anonim ***** válasza:
78%

Ha anyagilag megengedheted magadnak, esetleg egy színben fürdőbe illő, új vödröt is vehetsz. A régi meg lehet a balkonon, hátha ott is szükség van rá nyirkos időben.

Így higiénia és design szempontjából sem vagy lemaradva

2015. okt. 30. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!