Hogyan rendeznétek be? Amerikai konyha, nappali, háló.
A bejárat a 0,8-as feliratnál van, ott az ajtó. A konyhába a csap és a tűzhely csak a bal oldalon lehet. Nagyon kicsi a lakás, összesen 44 nm, most vettük, teljes körű felújításra szorul. Bármilyen ötlet jöhet, lényeg, hogy a terek nagyobbak legyenek. Tehát hogyan rendeznétek be? Ja, és mennyire érdemes parkettát tenni a konyhába? Hogy nagyobb legyen az összhang a nappali és a konyha között! (járólap nem lesz a nappaliban! ) Modern stílusban, de nem futurisztikusban, és csak saccra érdekelne, nem konkrét bútorok, hogy pl ikeából ez meg ez. Hanem mondjuk térelválasztónak egy bárpult a konyha és a nappali közé, stb.
én a bejárat melléa jobb oldali falra csupa szekrényt tennék, az ikeában kaphatóan nagyon jó, mutatós gardróbszekrények. aztán cisnáltatnék bárpultot a konyha és a nappali közé, de olyat, aminek az alja szekrény, nem csak egy pultból áll. oda is sokminden fér.
konyhába én nem tennék parkettát, nekem oda nem illik, de nálunk is van, ahol lap és parketta találkozik, egy jó elválasztóval nem bántja a szemet.
Akkor pár ötletem volna, mint volt kis lakás tulajdonos (33nm-en):
- A nappalid legnagyobb falát bepolcoznám mahagóni színben úgy, hogy középen egy álkandallót csinálnék, (elég jó meleg érzete van) felette egy nagy tükörrel. Képem is van róla, bár a tükör akkor ki volt véve....:
- A konyha-nappali tér-elválasztást régi téglával oldanám meg és némi üvegtéglával. Bárszékekkel körbe lehetne ülni és egy kis álmenyezetben LED-es világítással tökéletes megvilágítása lehetne. Az üvegtégláknak is!
Egyéb LED megvilágítási ötleteim is vannak...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!