Milyen legyen? 14/L
14 éves lány vagyok. Végre lesz egy külön szobám. Almazöld színű bútorsorom lenne, aminek a szegélyei feketék. Szerintetek milyen legyen a szobám? Falak, pléd, függöny, szőnyeg stb..
Én arra gondoltam, hogy felül lehetne sima fehér, alul pedig olyan tört fehér, és a két szín között lenne egy fekete szegély, és idézeteket írnák a falra... PL.: lenne egy nagy szivárvány a falon, és az alá odaírom hogy: Ahhoz hogy szivárványt láss, el kell viselned az esőt is.. Vagy egy kiskutya, és odaírom hogy: a kutya az ember legjobb barátja.. én ilyenekre gondoltam, olyan szivárványos szoba. Szerintetek? Légyszíves segítsetek :$ Köszi a válaszokat :))
Ezt egy pár hónap múlva megunnád. Kb. 18 éves korod körül (vagy előbb) meg gyerekesnek fog tűnni.
Ja ....és a fiúk akik felmennek hozzád kicsit furcsán fognak nézni.
Egyébként ari volt a képes-idézetes felvetésed. :)
Jól hangzik amúgy :)
Úgy alakítanám ki a szobát, hogy zöld-halványsárga keveredjen, ne legyen túl zöld, legyen egy kis más szín is, pl, hogy a bútorok zöldek, a többi viszont világos színű (világos alapon jól mutat a zöld)
Szerintem : )
Ehhez a bútorsorhoz a fekete szegélyek miatt én is világosabb falakat javasolok. Pl innen a világosabb színek:
Attól függ, hogy mennyire sötét zöld a bútorsorod színe, pl ami lent középen vagy a jobb oldalon középen van, nem lenne rossz (vagy akár még világosabb szín, csak ilyesmi árnyalat). Mindenképpen világosabb kiegészítőket, plédet, függönyt választanék, a szőnyeg viszont lehet sötétebb zöld is (a padlótól is függ).
Az a szivárványos dolog szerintem is jól hangzik, én ehhez egy nagyobb parafatáblát vagy mágneses táblát javasolnék (én is így oldottam meg :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!