Ikea Beddinge ágyhoz tartozó Murbo vagy Lövas matracról van valakinek tapasztalat?
Figyelt kérdés
Mennyire tarósak, illetve kemények?
Köszönöm!
2011. nov. 18. 20:11
1/5 anonim válasza:
Nekem Lövas matracom van lassan már 4 éve. Az első héten úgy éreztem, mintha deszkára feküdnék, de utána "bejáratódott". Nekem tökéletes, azonban a volt barátnőm így is túl keménynek találta és egy időben olyan hülyeségeket csinált, hogy amíg nem voltam otthon, ő kézzel bokszolta, meg ugrált rajta, hogy puhább legyen. Még ezt is túlélte.
2/5 anonim válasza:
Nekünk is Lövas van, harmadik éve. Gyerekes család vagyunk, tehát vasárnap reggel ugranak közénk agy ágyba a kicsik. Eddig jól bírta a matrac. Én egyébként is a kemény matracokat kedvelem, kvázi szívesen aludtam rajta, a férjem pedig megszokta.
3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! Akkor ezek szerint nem lehet olyan könnyen kifeküdni :) A kemény matracot én is jobb szeretem így szerintem ez lesz a befutó.
2011. nov. 20. 17:41
4/5 anonim válasza:
Nekem 4 év után besüllyedt a matrac és nem vagyok 100 kilós.:(
5/5 A kérdező kommentje:
Végül a Lövas matracosat vettük :) viszont az utolsónak: szerintem hívd fel az ikeát, mert simán kicserélik a matracot, ha tönkrement, ezekre min 10 év garancia van, ők meg iszonyat korrektek, ha reklamáció van (mi a 4. kanapét cseréltük és végre megvan az igazi, de ha tönkremegy a matrac akkor cseréltetni fogom).
Szóval 1 próbát minden képen megér!
2012. márc. 1. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!