Hol lehet kapni ilyen börgét? (kép)
Figyelt kérdés
Hol lehet kapni ilyen "retro" bögrét? Vagy ha kapni már nem lehet esetleg valahogy csináltatni? Csak fontos hogy formája is ilyen legyen.2011. nov. 1. 20:53
2/6 anonim válasza:
Echte retró 25 éve vettem, 15 éve a szekrényben áll:
Bár elgondolkodtat a mondat: "Csak fontos hogy formája is ilyen legyen." A mintája is fontos?
3/6 A kérdező kommentje:
JA igen persze a mintjának ilyen ilyennek kellene lennie. De azért köszi :)
2011. nov. 2. 10:09
4/6 anonim válasza:
Nekem nagyon ismerős. Megnézem, hátha apukámnál van ilyen.
Meglehet, hogy csak egy darab van, készlet biztos nincs belőle, utánanézek!
5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi,egy darab is tökéletes lenne
2011. nov. 2. 22:12
6/6 anonim válasza:
Ma reggel megkértem a nővéremet, hogy nézze végig a bögréket, de sajnos amire emlékeztem, az csak a sima piros pöttyös bögre.
Ilyent találtam a vaterán is
Ez pedig a másik, amit a vaterán találtam, de ennek a formája nem olyan:
Sajnálom, hogy feleslegesen reményt keltettem benned, de annyira mindennapos ez a minta, ami a 70-es években nagy divatja volt, hogy már azt hittem, hogy otthon is van belőle:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!