Hol tudok lakberendezésről képeket nézni? 2 szobás lakásban lakom, panel és csak 50nm. Hogyan tudom helytakarékosan berendezni? Tolóajtós erkélyen gondolkodtam. Már az is jó szerintem.
Legyenek jó mély polcaid, amikre egy nagyobb doboz ráfér, vegyél egyszínű dobozokat pl ikeában, és abba pakolj, majd az a szekrényre, ha lehet, vegyél olyat amiben van kis izé, amibe lehet csúsztatni egy lapot maire felírhatod, hpgy mi van benne :D
Fürdőszobában legyen egy magas, de kis alapterületű szennyestartó.
Szerintem egy kis lakás titk aaz, hogy a dolgok ne szanaszét legyenek, zsúfolva, hanem vagy szép rendben vagy valami szekrényben vagy dobozban, akkor oylan rendezettnek tűnik a hely.
Én most vagyok egy nagyobb pakolás közepén a szobámban, mindent elpakolok a dobozokba amire nincs szükségem, a fiókokba a tankönyveket, a könyveket a polcokra, meg ilyenek. Kis dolgok, de nagyon fel tudnak dobni egy szobát :D
Az első ötletei jók!
De nézz körül az Ikeában!-ott vannak kompletten berendezve kis szobák, lakások,nagyon jó ötleteket lehet onnan meríteni.Nem kell pont ott és azt megvenni,ha az ötlet megvan, a kivitelezés az már csak rajtad múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!