Milyen színű lehetne a szobám? 14/L
Nincs ötletem. Most zöld a falam(alma zöld). Átakarom a nyáron festetni, narancssárga kihúzhatós ülőgarnitúrám van, bordó és világos, már szinte fehér függönyök, sötétebb sárga(nem narancs, nem okker, citrom, de nem az a rikító) mintás sarok ülő, fekete fehér dohányzóasztal, és világosbarna szekrénysor. Akarok még majd üvegfestékkel festeni az ablakomra, de azt már csak később. Plafont nem lehet külön színre, mert így van a fal: [link]
egyszínűre szeretném. de nincs ötletem...:S
szerintem egy vaníliasárga jól mutatna. esetleg halvány narancs.
bár én a zöldet is kedvelem, de nem az almát, hanem a kiwit vagy a limeot :)
köszönöm az eddigi válaszokat, még jöhetnek ötletek.
Én pirosas vagy sárgás színben gondolkoztam, de nem tudom még... Átgondolom... :)
Valami világosat, mert ahogy leírtad, elég színes a szobád a fal nélkül is. Mit szólnál világos kávé színhez? Az leginkább a világos drapphoz hasonlít, és elég homogén színe van, így érvényesülhet a többi bútor színe.
Én mindenképpen valami semlegeset választanék, ami éppen hogy elmozdul valamelyik szín irányába. pl:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!