Jók az IKEA ágykeretek és matracok?
Köszönöm a válaszokat, jöhetnek még.
Egyébként a kérdésem pontosan arra vonatkozott, hogy a mindennapi életben hogyan szuperálnak, mert hiába tetszik és tűnik stabilnak, kényelmesnek az üzletben vásárlás előtt, ha otthon meg szétesik. Bár azért van a garancia...
Mi vettünk 3 éve 14 ezerért ágykeretet fenyőből és csináltattunk hozzá matracot.
Amikro összeszereltük a keretet a fiúk azért biztos ami biztos egy csomó csavarral rögzítették a fekvő résznél lévő léceket és még plusszban alá kellett támasztani, mert fél év múlva eltörtek.Szóval most több csavar van benn, mint fa, így viszont jó.:-)
De nem vagyok benne biztos, hogy egy másikfajta hasonló ágy is jobb,vagy stabilabb lenne.
nekem csak matracom van, mert olyan súlyosak vagyunk a párommal, hogy folyton azon paráznék, hogy mikor szakad le :D
a matrac kiváló, nyúzzuk rendesen már 5 éve, és eddig semmi baja, bírja a gyűrődést :D
anno 50e-ért vettük, zsákrugós Sultan márkájú. ajánlom.
nekünk ikeás az ágykeret, az ágyrács és a matrac is. utóbbi nagyon jó, igaz mi szivacsot vettünk, mert én nagyon forgolódós vagyok, féltem hogy a rugót egyenetlenül feküdném ki, ez szerintem jó választás volt.
AZ ágykeret 4 lábon áll, sajnos tömörebbet nem tudtunk venni, mert csak a vége felől tudok porszívózni alatta :(
na az nyikorog rendesen amikor akciózunk, mindig röhögünk is rajta, bár mostanában akkor is szokott ha csak forgolódom :/
az ikeás ágykeretek és matracok nem valami jók, egyáltalán még csak kicsit sem orok darabok..
olcsók.ennyi,
Nekem több, mint 5 éve van ikeás ágyam, sőt igazából nyitható kanapé, de még mindig jó, pedig nyitom, csukom!
A matrac már kissé kifeküdt, de arra van garancia!
Csak ajánlani tudom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!