Asztalossal fogunk csináltatni egy Zebrano (kép) mintás szekrénysort (hatalmasat) és nem tudom eldönteni, hogy vízszintesen vagy függőlegesen fussanak a csíkok. Tippek?
Az alábbi linken meg tudjátok nézni milyen egy Zebrano mintás szekrény (fürdőszobabútor).
Én a vízszintest választanám.
Ahogy látom, domború az eleje a szekrényeknek, így szerintem jobban nézne ki, hogy "ráfekszenek" a csíkok az ívre.
09:21: Én is ebből próbáltam kiindulni, de nem tudom, mert 4 m. széles lesz és 2,30 m. magas. Vélemény?
09:28: Nem lesz domború, egyenes szobabútor lesz. A kép csak illusztráció, annak aki nem tudja milyen a Zebrano minta.
szerintem a 320 -as magasságot nem kell tovább magasítani:)
egy szavazat a vízszintes csíkozásra:)
nekem ilyen színű a konyhabútorom [link] vízszintes csíkozással. (sztem ez a zebrano iszonyat sötét, remélem van elég ablak a szobán :P)
azt mondta a bútoros fickó, hogy a vízszintes most a menő :D
meg sztem is sokkal jobban néz ki. valahogy jobban esik ránézni.
Hát igen, kinek a pap, kinek a papné. :) Nekem a sötét bútorok jobban tetszenek, konyhába világos van, de nem tetszik.
Köszönöm, ment a zöld kéz mindenkinek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!