Névnapomra kaptam egy aloe vera növényt. Soha nem volt még ilyenem. Milyen ápolás kell neki? Mennyi a víz, fény stb igénye?
Figyelt kérdés
Ja és amikor feltettem a polcra,megtört a levele,és kijött belőle ilye folyadék.Gondolom ez az aloe vera.Ezt én tudom valahogy hasznosítani?(Gondolok itt arra,hogy sok kézkrémben van aloe vera,és ha én ezt a kezemre kenem,akkor is lesz hatása?)A kezemen kívűl kenhetem vhova hatással?2008. dec. 18. 13:23
1/3 anonim válasza:
Szia...Rakd ablakba és 1-2 hetente locsold..én így szoktam és nekem nagyon szép...
Felhasználása: törd le az egyik levél végét és vágd fel vagy nyomd ki...ezt a trutyit kenheted herpeszre,pattanásra,szemölcsre vagy csak úgy általában is jót tesz a bőrnek én ezt tapasztaltam...nagyon hatátsos tud lenni... :)
2/3 anonim válasza:
én sokkal ritkábban, kb havonta locsolom csak, és akkor is csak nagyon keveset, azt mondták amikor vettem, hogy jó szárazságtűrő. lehet benne valami, mert nagyon szaporodik :)
3/3 anonim válasza:
Nekem is van, sokakkal ellentétben azt tapasztaltam, igen, szereti az állot vizes locsolást, időnként általános tápoldatot, közepes fényigényü.Nyáron kaptam egy hajtást, mára, hatalmas gyönyörű bokor lett belőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!