Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Perverzek a portán éjszaka?...

Perverzek a portán éjszaka? Bővebben lennt!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tegnap 22:30 fele valaki bennt járt az udvaron és beleskelődött a házba és mielött elment bekopogott a redőnyön, közben én gépeztem... Sajnos nem ez az első eset, hogy ez előfordult volna. Mit lehetne ez ellen tenni, hogy ez többet ne forduljon elő? Az illetéktelen betolakodot meglehet verni pajszerral? Nem vicc ez igaz sajnos! :( Kérlek titeket Segítsetek! + kérdés ha egy illetéktelen behatoló van éjszaka a portán de nem támad meg attól én megverhetem?

#perverzió #kukkoló #illetéktelenbehatoló
2013. jún. 25. 16:07
 1/4 anonim válasza:
hm...
2013. jún. 26. 02:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Várd meg míg életbe lép az új btk aztán nekimehetsz pajszerral mikor agyba főbe verted hívd ki a rendőrséget.Csak ne felejts a kezébe nyomni egy nagyobb méretű kést mielőtt a rendőrök kiérnek és akkor már nem lehet bajod.Fegyveres behatolót éjjel agyon csaphatod ha veszélyben érzed magad éjjel az új törvény szerint.
2013. jún. 26. 12:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem mielőtt nekiesnél kérdezd meg tőle, hogy mit akar.
2013. jún. 26. 12:20
 4/4 anonim válasza:
Ugyanez volt nàlunk is! Utcafelöli udvaron csak kicsi kb derékig érő kerités van. Sokszor ugy éreztem valaki màszkàl a kertbe (zajt hallottam) kilestem semmi! Aztàn volt hogy reggelre elvàndorolt a cserepes viràgom egy métert! Tuti tipp és olcsó: erős damil több helyre bokamagassàgba kihuzni a kertbe! Majdnem egy hétig nem történt semmi mikor arra riadt fel a csalàd hogy valami durrant. Hàt csodàk csodàja a 3 szomszédunk összeesett a kertbe az ablakunk alatt! Mentőt hivtunk neki mert eltört az orra meg felrepedt a feje ahogy nekiesett a falnak! Azota is mindig lekiabàllom az utcàn hogy jónapot hogy van maga vén kukkoló aztàn vigyàzzon àm hovà lép. Persze csak viccesen mert nekem igen nagy poén a vénember meg megérdemelte!
2014. márc. 29. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!