Nagykanizsaiak! Mi a véleményetek?
Én nagykanizsai vagyok, a kórház mellett lakom (de már csak papíron inkább) szinte, csak a Teleki utcán. Én őszintén szólva utálom, de magát az egész várost. A buszpályaudvar valamivel több mint 2 km, a belváros is annyi. De mostanában elég feltúrt volt a város mindenféle átépítés miatt. Szerintem egy üres település lesz lassan, a lakosság folyamatosan csökken, boltok zárnak be, semmi érdekes nincs itt. A közbiztonság állítólag az országban itt a legjobb, de nem tudom. Nemrég láttam pár méterről, ahogy a zöldnél megy át egy idős néni, és egy száguldó autó ezzel mit sem törődve áthajtott rajta, majd ment tovább. És ez a belváros közepén volt.
Szóval én nem ajánlom, nem tudom, hol laksz, de szerintem ennél még Zalaegerszeg is jobb. Én amióta egyetemre mentem és Budán lakom, nem is kívánok hazajárni, csupán a család miatt szoktam ritkán, de akkor is alig várom, hogy elhagyjam. Egyáltalán nem hiányzik a város, dögunalom itt élni. Persze aki nem szereti a nagyvárosi nyüzsit, annak biztos jó.
Lakóhely szempontjából jó hely .A busz pályaudvartól kb 1.5 km
Helyi járat viszont gyakran jár a közelben .
Bocs 1 es ,de nem mindenben értek veled egyet .Talán az az autós is pesti vezető lehet,aki így közlekedett.Még a zöld jelzésnél is az ember sarkára hajtanak ,ha nem ugrik el .
Talán a buszpályaudvar,és vásárcsarnoknál nézzed meg,milyen türelmesek az autósok,és buszvezetők .Itt nincs lámpa sajnos .és egy gyalogosnak sem jut eszébe,hogy a járművek is közlekednének .
Hogy mitől lett ilyen ez a város ? Te még nem éltél akkor,amikor itt nagyon sok gyár,űzem létezett.Mindent eladtak,leépitettek.Talán csak azért,mert ez valakinek nagy vagyonhoz jutást eredményezzett
Valóban volt itt nagy csatorna felújítás .Nehezen viseltük,de most legalább jó utjaink lettek erre.
Pesten talán nincsenek felújitások ,utlezárások?
Még csak ott van tömegnyomor csúcsidőkben .
Ha ingyen adnának lakást,akkor sem költöznék fel .
Van itt is minden,csak pénz legyen hozzá .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!