Hogyan tisztíthatnám ki?
Figyelt kérdés
Vettem egy pár magassarkú cipőt,szerintem bőr műbőr...Hogyan takaríthatnám ki??Mosógépet félek szét veri?Valaki valami ötlet tapasztalat!Egyébként...Dúriba vásároltam...normális válaszokat szeretnék,aki el ítéli a dúrit annak a bunkózása nem érdekel...Köszönöm!!!2009. szept. 3. 20:59
1/2 anonim válasza:
Vászon tornacipőn kivül mást nem igazán szoktam a gépbe rakni, te miért tennéd a tiéidet mosógépbe?
A bőr cipőt szellőztetni kell, nedves ruhával áttörölni, amikor száraz, cipőkrémmel, cipőápolóval bekenni, kész. Műbőrnél ugyanez az eljárás, annyiban különbözik a kettő, hogy bőr cipőben ha lehetséges nem járunk esőben, mert ha átázik tönkre mehet, a műbőr kevésbé érzékeny a nedvességre.
2/2 anonim válasza:
A deichmann cipőboltban lehet kapni műbőr tisztítót. Mosni nem szabad a műbőrt, mert felső fedőrétege felhólyagosodik, majd lepereg róla. A cipő belsejét meg melegvizes mosószappannal töröld át, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!