Hogyan oldod meg a fagyasztó leolvasztását nyáron/melegben?
Figyelt kérdés
A hűtőszekrény - fagyasztó részére, azon belül is a fagyos cumókra gondolok. Hova pakolsz és milyen technikával csinálod hogy ne olvadjanak ki a dolgok, ha mondjuk nincs otthon fagyasztóláda ahová átpakold?2009. jún. 29. 21:03
1/8 anonim válasza:
En a furdokadba pakolok, korberakva fagyasztott vizes pet palackokkal, jegakuval. Leteritve egy vastagabb "pokroccal". Lehet, nem a legelegansabb megoldas, de siman mukodik. :)
2/8 A kérdező kommentje:
Juhéjj!!! Szuper megoldás a fürdőkád! Ez nem jutott volna eszembe. :)
Én mindig lavorba pakoltam bele letakarva, majd kamrába vittem a cumót, így több volt a herce - hurca vele. De a kád közelebb van és jobban tartja a hideget is. Még jó hogy feltettem ezt a kérdést. Köszi a segítséget! :)
2009. jún. 29. 21:27
3/8 anonim válasza:
Én ha leengedem akkor egy pakkba rakom az összes fagyott cuccot,előkapom a hajszárítót és 15 perc alatt leolvasztom egy nagy törülköző társaságában/leolvadó jég felszívására/ a fagyasztót, aztán kitörlöm egy száraz ruhával és már rakom is vissza ...és kapcsolom be.
4/8 anonim válasza:
Én is kipakolom egy tálba,beburkolom alufóliával.Egy edényben vizetforralok,beteszek a fagyóba egy edényalátétet,nem fémet,arra a forró vizes edényt,becsukom az ajtót.Ha nagyon jeges,akkor egy másik lábosban is forralok vizet,és cserélem-Gyorsan megolvad a jég,és kezdhetem a vizet szivaccsal kiszedni.
5/8 anonim válasza:
Nagyon nagy ötlet a fürdőkádas! Én sem hallottam még.
6/8 anonim válasza:
Belepakolunk mindent egy hűtőládába jégakkuk mellé.
7/8 A kérdező kommentje:
Van nekem is hűtőtáska, de sajna abba csak a töredéke fér bele a fagyos dolgoknak...
2009. jún. 30. 13:28
8/8 anonim válasza:
Nálam bevált a lavorba pakolás, majd törölközőkkel letakarom.
4 kisebb lábasba forralok vizet, és kettessével teszem be őket, amint kezd hűlni, azonnal cserélem.
negyed órán belül leolvad, gyorsan kitörlöm, és már lehet is visszapakolni.
Mivel elég sok fagyasztott cucc fér el egy lavorban, így esélye sincs kiolvadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!