Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mennyi vécépapírt pazarolunk...

Mennyi vécépapírt pazarolunk el feleslegesen?

Figyelt kérdés

A hátsótörlés módja az emberek 99%-ánál úgy történik, hogy addig törlünk, amíg a papíron van nyom. Ergo az utolsó papírt feleslegesen használjuk el, mivel ha azon nincs semmi, akkor arról tudjuk megállapítani, hogy eleget töröltünk.

Szerintetek mennyi papírt spórolhatnánk meg azáltal, hogy megállnánk az utolsóelőtti papírnál, és nem törölnénk egy utolsót feleslegesen, amivel már úgysem tisztítunk semmit?

(Ez tipikusan egy britt tudósoknak való kutatandó téma, tehát nagyon fontos.)

2010. márc. 29. 08:58
1 2
 1/11 anonim válasza:
79%

Jogos a felvetés.

Röpke számítás szerint szmélyenként 2-3 guriga évente, attól függően, hogy milyen gyakran van hasmenésem.

Elgondolkodtató, hiszen kb. kátszáz forintot meg lehetne így spórolni évente.

2010. márc. 29. 09:00
 2/11 anonim válasza:
100%
Javaslom a kérdést a "Nap kérdése" díjra előterjeszteni.
2010. márc. 29. 09:03
 3/11 anonim válasza:
79%

Bölcs meglátás, tipikus algoritmikus gondolkodásmódra utal.

A problémát úgy lehetne megoldani, hogy nem hátultesztelős, hanem előltesztelős ciklust kellene alkalmazni.

2010. márc. 29. 09:03
 4/11 anonim válasza:
100%
Sztem, ha az utolsó tiszta marad, el ne dobd!!! Tedd félre, jó lesz a következő alkalommal, így nem pazarolsz semmit....
2010. márc. 29. 09:28
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg megoldás lehet a kagyló bekamerázása is.
2010. márc. 29. 09:33
 6/11 anonim válasza:
De ahhoz tudnunk kellene megállapítani az utolsó üres papír nélkül, hogy nem kell tovább törölni, ezt viszont nem biztos, hogy tudjuk, aztán ha rosszkor állunk meg, akkor xaros marad a fehérnemű, és lehet mosni, így lehet, hogy papírt spórolunk, de pazaroljuk a vizet, a mosószert, a folteltávolítót, a fertőtlenítőt.
2010. márc. 29. 10:42
 7/11 anonim válasza:
Ja, és nem beszélve arról, hogy ha tényleg nem törli ki valaki rendesen, akkor az fertőzésforrás...
2010. márc. 29. 10:43
 8/11 anonim ***** válasza:

09:28 Isten vagy :D

Ez nagyon jóó "Bekamerázás megoldás", Igy akár Monitoron nézhető,rögzíthető előre-hátra tekerhető,és akár a youtube-ra is feltölthető&megosztható az egész művelet.

Ha-ha-haa :D

Rég nevetem ilyen jót..:D ha-ha

2010. márc. 29. 21:42
 9/11 anonim válasza:
100%
Én is azt mondom, ki ne dobd az utolsó tisztát, jó lesz még az elmosott edények törölgetésére is!!
2010. márc. 29. 22:45
 10/11 anonim ***** válasza:

édes virágszálaim! én már 10 éve megtaláltam a megoldást egy huzatos hasmenésnek köszönhetően: babaseggtörlő!

elég belőle egy, rendesen kiszedi az összes fekáliát az ánuszrózsáról.

puncira némi sima papír, popóra 1 babaseggtörlő. semmi pazarlás. :)

2010. márc. 30. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!