Mennyi vécépapírt pazarolunk el feleslegesen?
A hátsótörlés módja az emberek 99%-ánál úgy történik, hogy addig törlünk, amíg a papíron van nyom. Ergo az utolsó papírt feleslegesen használjuk el, mivel ha azon nincs semmi, akkor arról tudjuk megállapítani, hogy eleget töröltünk.
Szerintetek mennyi papírt spórolhatnánk meg azáltal, hogy megállnánk az utolsóelőtti papírnál, és nem törölnénk egy utolsót feleslegesen, amivel már úgysem tisztítunk semmit?
(Ez tipikusan egy britt tudósoknak való kutatandó téma, tehát nagyon fontos.)
Jogos a felvetés.
Röpke számítás szerint szmélyenként 2-3 guriga évente, attól függően, hogy milyen gyakran van hasmenésem.
Elgondolkodtató, hiszen kb. kátszáz forintot meg lehetne így spórolni évente.
Bölcs meglátás, tipikus algoritmikus gondolkodásmódra utal.
A problémát úgy lehetne megoldani, hogy nem hátultesztelős, hanem előltesztelős ciklust kellene alkalmazni.
09:28 Isten vagy :D
Ez nagyon jóó "Bekamerázás megoldás", Igy akár Monitoron nézhető,rögzíthető előre-hátra tekerhető,és akár a youtube-ra is feltölthető&megosztható az egész művelet.
Ha-ha-haa :D
Rég nevetem ilyen jót..:D ha-ha
édes virágszálaim! én már 10 éve megtaláltam a megoldást egy huzatos hasmenésnek köszönhetően: babaseggtörlő!
elég belőle egy, rendesen kiszedi az összes fekáliát az ánuszrózsáról.
puncira némi sima papír, popóra 1 babaseggtörlő. semmi pazarlás. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!