Hogy lehet drága készülékek nélkül párásítani a lakásban?
Spriccelo, amivel a viragok levelet szoktak frissiteni.
Az meg jo, de kozel sem er nnyit sajna mint egy parasito.
Ket eve egyik ejjel annyit sikerult kohogni, hogy besokltam, es reggel vettem egy ultrahangos parasitot.
Hat merfoldek a kulonbseg! Sajnos
Én asztmás vagyok, és tudom, hogy nekem nem jó ha túl száraz, vagy túl párás a levegő. Muszáj megtalálnom az aranyközéputat. Tavasztól-ősz elejéig nincs gond, olyankor odakint száradnak a ruhák, egy kis edénykét használok párásításra, az ablak szinte végig nyitva van ilyenkor (március végétől október elejéig) Ilyenkor sosem vagyok rosszul. Viszont október elejétől-március végéig, amikor odabent száradnak a ruhák, nagyon gyakran fulladok. Most már egy hónapja nem olyan sokat, mert vettem Ceresitet, és egy hét alatt fél liter vizet szívott el, mivel idebent száradnak a ruhák, és nagyon párás a levegő.
Tehát csak arra akartam kilyukadni, hogy vannak bizonyos betegségek, ahol pont a száraz levegő nem jó az embernek.
Igen, azt akartam mondani.
Bocs, csak épp a macskámat készültem leszedni a függönyről, már a negyediket teszi tönkre az idén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!