Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Unatkozok, tudtok ellenszert?

Unatkozok, tudtok ellenszert?

Figyelt kérdés
2009. nov. 1. 15:23
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
Segíts nekem kitalálni, hogy nagyon sürgős albérletből kényszerű költözés esetén hogyan szerezzek pénzt vagy kölcsönt lakásvásárlásra, ha nincs meg a hitelhez szükséges munkaviszonyom, és nincs időm megvárni, míg meglesz. :-)
2009. nov. 1. 15:31
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
ha tudnánk, mi sem itt ülnénk
2009. nov. 1. 15:34
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
olvasgasd a gyakorikérdéseket! Komolyan,amióta rátaláltam erre az oldalra,sosem unatkozok! :D
2009. nov. 1. 15:53
 4/22 anonim ***** válasza:
Menj úszni és ismerkedj!!
2009. nov. 1. 16:09
 5/22 anonim ***** válasza:

1. Ne unatkozz!

2. Keress hobbit, ha van foglalkozz azzal.

3. Olvasgasd az egysorosok.hu -t :)

2009. nov. 1. 16:19
 6/22 anonim ***** válasza:
De jó neked! Irgyellek. Én még soha életemben nem unatkoztam. Most pedig hogy van már egy másfél éves kislányom esélyem sincs erre:) Ha még független vagy akkor olvass egy jó könyvet, hallgass zenét, jógázz, vagy sportolj valamit, tedd rendbe a szekrényeket a lakásban, keresztrejtvényt is fejthetnél ha szereted, esetleg gobleinezz. Én azt nagyon szerettem de nincs már rá időm és energiám. És ha ezek közül egyik sem, akkor gyere hozzám takarítani mert lesebesült a jobb kezem és a gyereket is alig bírom ellátni :)
2009. nov. 1. 18:21
 7/22 anonim válasza:

ússz az uszodába

korcsojázz a koripályán

olvass valamit egyiptomról

sétálj este anyuval

2018. nov. 28. 14:55
 8/22 anonim válasza:
vidd le a kutyádat sétálni
2018. nov. 28. 14:56
 9/22 anonim válasza:

halgasd ezeket ha unatkozol Bruno Mars Christina Aguilera, Britney Spears, Beyoncé Taylor Swift, and American electronic producer Skrillex

Rihanna

2018. nov. 28. 14:59
 10/22 anonim válasza:
és halgassd még Janet Jackson-t
2018. nov. 28. 14:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!