Denevér költözött az erkélyünkre. Persze reggelre eltűnik, de addigra éjszaka összeszarik mindent. Hogyan lehetne elzavarni, vagy kiírtani?
Köszönöm a válaszokat! :)))
Már előre látom a férjem arcát, amint épp az örök vadászmezőkre küldené a nyomorultat, de én elkiabálom magamat: " Ne Drágám!!! Védett állat! Vegyünk inkább ultrahangos denevérriasztót! Már 30.000.- ft.-tól lehet kapni!"
Hát nem tudom kinek kéne gyorsabban menekülnie, a denevérnek, vagy nekem. :)))
nem is tudtam hogy védett... Nagybáttyámnál kinn sátoroztunk aztán valami neszt hallottunk, kijöttünk a sátorból és láttuk, hogy egy denevér beleragadt a légyragasztóba (nem az a hülye kis papír, rendesen fel volt kenve a szemöldökfára ragasztó) és ott vergődött. Reggelre kihunyt, aztán ment is a kukába
tehát valami ilyesmit javaslok Neked is, ez anyagilag is jobban megvalósítható, mint a riasztó...
Na ez nem is hülyeség!!!
Utána nézek ennek a légyragasztós témának.
Köszönöm a tippet! :)))
Na már megérte feltennem a kérdést!
Köszi!
Ilyenek nekem miért nem jutnak eszembe???!!!
Erre nem fontos válaszolnotok:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!