Mennyire valósak az ingatlanos olcsó albérlet hirdetések?
Kicsi,olcsó albérletet keresek. De már milliót felhívtam, és mind ingatlan közvetítő, aki ugye azt mondja, hogy fizessek be neki x ezer forintot,de az adott lakásról nem mondanak semmit. Ha kifizetem ezt a pénzt, akkor valós,még kiadó címeket szoktak adni. Van valakinek valami tapasztalat erről?
Köszi!
Előre nem szabad fizetni, aki előre kér pénzt, az mind átverés!
Normális ingatlanirodák a teljesített ügylet után kérnek díjat, de akkor is csak attól, aki kiadja a lakást, nem pedig a bérlőtől.
1-esnél az igazság. A címkiadós listás pénzkérős történet egy átverés. Az ingatlanközvetítéshez nincs köze. A listára kerülők tudta és hozzájárulása nélkül történik, ezért kell valaki mástól pénzt kérni, egy balektól.
Valódi közvetítők egy filléredbe nem kerülnek, a bérbeadó fizet.
Vannak olcsó albérletek, tudok most is....
Szia, Bp-en pici lakást, 30-40e között.
De tegnap elvileg sikerült is találni, megnéztem, tetszik, ma megyek, és véglegesítünk mindent, ha sikerül költözöm is. :)
Hello! Nem régiben én is próbálkoztam ezeknél, de inkább ne beszéljünk róla. Utána egy magán ingatlan közvetítőhöz mentem át. Nagyon korrekt és becsületes volt. Semmit nem kellett fizetnem a bérleti díjon és a kaución felül, pedig vagy 20 házhoz kivitt és gyakran zaklattam is őt. 2 héten belül meg lett a nekem tetsző ingatlan és már abban is lakom. Sőt mondta, hogy ha bármiben kell segít.
Ha szeretnéd megadom az elérhetőségét privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!