Utólsó hozzászóló!
Tudod te egyáltalán mi az, hogy kályha, tüzelő?
Az, hogy mennyi időnként kell rakni első sorban attól függ hogy mennyire lehet elzárni a kályhát! Illetve milyen fát, szenet, fa brikettet stb. teszel rá.
Nemrég vettem egy nagy kaminot, na azt ugye legtöbben dicsérik. Hát én nem vagyok elragattatva tőle.
Azért Etna, kamino nem rossz.
Obiba lehetett kapni ránézésre majdnem ugyanolyant mint elöbb emlitettek feléért.
Na az tényleg nagyon vacak, az ajtóba remeg az üveg, mert csak négy apró kis fül fogja se tömítő zsinór semmi.
Ez se igaz, hogy csak ráfűtésre.
Szüleim vettek valami névtelen lemez kandallót, hogy ha nincs kedvük ne kelljen le futkozni a kazánhoz.
Azóta van, hogy csak azzal fűtenek.
Este el van zárva, másnap délbe még nem lehet kihamuzni, mert parázs van bent.
A hordozható cserépkályha is csak annyiba más, hogy jobban átveszi, lassabban adja ki a meleget.
Nálam eddig ami favorit az a hagyományos asztali sporhelt, na az tényleg minden meleget hasznosít.
Amúgy tegnap megnéztem ezt a tüzhelyt amit hirdetnek elég frankó.
Csak annyi, hogy valami osztrák szabvány és a füstcsöve 110-120as közt van.
jó kályha, pillanat alatt csinál meleget, de utána folyamatosan kell rakni
nekünk is volt hasonló barnában, amíg nem építtettünk csodás téglakályhát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!