HI-SEC Acél biztonsági ajtó vélemények?
itt olvastam olyanokat hogy többen befürödtek vele, stb,
kívül-belül acélborítás, [link] itt weblap. Véleményetek?
te szerencsétlen! ez a HI-SEC ajtó nem az a kínai mint amit te mutatsz!
http://www.youtube.com/watch?v=lfqU7j-b8V8 ez a hi-sec ajtó!
A HI-SEC egy kinai szar.
erről nincs mit beszélni.
Hatvanezerért biztonsági ajtót többpontos biztonsági zárral, meg beépített csengővel, beszereléssel, munkadíjjal, régi elszállításával meg még kitudja mivel felszerelve nem lehet kapni.
(persze van ahol 100 ért árulják, még nagyobb átverés.)
Hogy a te stílusodban válaszoljak te szerencsétlen, aki ezt elhiszi az hülye, és még ki is fogják pakolni a lakását.
Ajánlom ezt olvasd el, a filmet nézd meg:
Ha meg nem kínai, akkor mutasd meg a magyarországi/európai HIVATALOS forgalmazót, netán a gyártó honlapját, stb.
Egy hete építették be a HI-SEC ajtót...
A gumi tömítések már lepotyogtak...
A felső zár nem működik megfelelően...
Az ajtó szorul és ezért lekopott a bevonat begy helyen...
A kilincs tartó lötyögött ezért meghúztam a csavart. Nem kellett volna mert nem azért van.Azt nem tudom miért.
A meghúzástól behorpadt az egész...
A kitekintő nyílás = nulla....
Az ajtó nyitáskor ropog. Azt mondták, hogy majd lekopik a sasszeg a zsanérban és elmúlik...
Hát egy hét után ennyi....
A jövőre nézve, okulásul: A HI-SEC sz@r.
Alternatívák:
PRS
Knapp Péter
DTP
Egyik sem zsákbamacska, mindegyik konfigurálható az igények és persze a rászánt összeg függvényében. A lista nem teljes, de az ő ajtajaikat már láttam kívül-belül.
A kínai ajtó, akár hogy is nézzük azért olcsó, mert ki van spórolva az anyag belőle. Valóban igaz,hogy vannak márkás termékek, de azok nem az olcsó kategória, mert a Sony vezér
képviselet garantálja a Japán minőséget. A kínai név nélküli ajtó, minden darabja más, még arra sem figyelnek, hogy csereszabatosak legyenek. Most kellene cserélnem egy szétvert ajtónak a nyíló részét, hogy ne keljen az egész tokot kiszedni de nem találtam 2 hasonlót:) A WWW.alibaba.com oldalon már 40 dolcsiér lehet megvenni.ami kb 8000 Ft. Azt sem értem miért 7000Ft a zár ha külön kell megvenni, mikor az egész ajtó kerül 8000 Ft-ba. A Hiace ajtó valamivel erősebb, de azért nem vennék olyat, mikor vannak magyar gyártók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!