Milyen érvek, illetve ellenérvek szólnak a gázfőzőlap illetve villanyfozólap, illetve a gázsütő illetve villanysütő mellett, illetve ellen?
En mindkettot huzamosabb ideig hasznaltam, ill. hasznalom most is (otthon gaz, a pesti alberletemben villanyfozolap van).
A villanytuzhely keramialapjat nagyon nehez szepen tisztan tartani, szerintem kesz tortura letakaritani. Azonkivul mivel sokaig meg forro a lap hasznalat utan is, veszelyesebb a kisgyerekre nezve, mint a gaz.
En a gazra szavazok.
Szia!
Én is a gázra szavazok. A villany (mind a főző része, mind a sütő) sokkal nehezebben melegszik fel. Viszont a villanysütőben (ha légkeveréses) egyszerre több tepsivel tudsz sütni.
Én is a kombináltra szavazok: felül gáz, a sütő meg villany. Az előző hozzászólásokon kívül még a következőkkel tudok érvelni:
A villanytűzhelyet azért nem szeretem, mert ha hirtelen takarékra kell tenni, nem lehet. Teljesen másképp kell rajta főzni, mint ahogy megszoktam.
A villanysütőben szebben, könnyebben lehet sütni, főleg ha légkeveréses. Nincs olyan, hogy odaég a süti alja, a közepe meg még nyers.
Árat nem számoltam ki, azt nem tudom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!